News Flash:

SCENE SOCANTE pe strazile Timisoarei! Un tramvai a rulat pe sine mai mult de un kilometru fara vatman. Acesta a lesinat si a cazut din cabina in strada!

24 Iulie 2016
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai1
Incident grav intr-un tramvai plin de calatori care circula, vineri, pe linia 4. Un vatman a lesinat la comenzi si doar intamplarea a facut ca o tragedie sa fie evitata.
Din primele informatii, tramvaiul 4 circula pe strada Stefan cel Mare din Timisoara, cand vatmanului i s-a facut rau, ulterior acesta lesinand la comenzi in timp ce garnitura se afla inca in miscare. Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, vatmanul in varsta de 55 ani a cazut din cabina pe carosabil in momentul in care a lesinat.
Din fericire, in vagon se afla si un controlor RATT care a reusit sa preia controlul comenzilor si a dus tramvaiul si calatorii in siguranta pana la intersectia cu bulevardul Pestalozzi.
La fata locului a fost chemata de urgenta o ambulanta, care a preluat vatmanul si l-a transportat la spital. Totodata, la fata locului au ajuns si reprezentanti ai RATT, Politiei si Inspectoratului Teritorial de Munca. O ancheta este in derulare pentru stabilirea circumstantelor producerii acestui incident.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007119 (s)