News Flash:

Focuri de arma pe aeroportul Sibiu

21 Iulie 2016
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport sibiu
Mai multe persoane care se aflau in Aeroportul International Sibiu, cu cateva minute inainte de ora 13.00, au semnalat ca in interiorul terminalului de plecari / sosiri s-a auzit un foc de arma. Incidentul nu a fost deocamdata confirmat de conducerea aeroportului, dar cei de la SRI l-au confirmat.

Moment delicat trait de mai multe persoane prezente in terminalulAeroportului International din Sibiu in jurul ore 12.50 – 13.00. Oamenii au auzit un foc de arma si o parte din ei s-au panicat. Nu mai putin de trei persoane au semnalat incidentul. 

”Am auzit un foc de arma. Sunt sigur ca a fost impuscatura pentru ca stiu cum e sunetul de arma atunci cand se trage. Nimeni nu ne-a spus insa nimic. Verificati va rugam sa nu se fi intamplat ceva mai grav”, a transmis un sibian aflat in aeroport in momentul incidentului.

Surse neoficiale spun ca arma unui angajat de la SRI s-ar fi descarcat accidental, dar din fericire nimeni nu ar fi fost ranit. Purtatorul de cuvant al aeroportului international Sibiu, a infirmat initial incidentul. ”Noi nu putem sa confirmam acest incident pentru ca nu s-a semnalat un astfel de incident”, a spus Nicoleta Boborodea, purtator de cuvant al institutiei.

SRI-ul confirma incidentul. Arma unui angajat s-a descarcat accidental
Cei de la Serviciul Roman de Informatii au confirmat miercuri, 20 iulie, incidentul si faptul ca o arma a unui angajat al acestui serviciu s-a descarcat accidental. Incidentul pare sa nu fi avut loc in zona publica a terminalului de pasageri, dar asa cum am relatat mai sus, zgomotul rezultat in urma impuscaturii s-a auzit in extrem de puternic de catre oamenii din zona. 

”La data de 15 iulie 2016, la Aeroportul International Sibiu, un angajat al structurii de securitate aeroport, pe timpul manevrelor de descarcare a armamentului in spatiile special amenajate si protejate, a executat un foc accidental in urma caruia nu au rezultat aspecte generatoare de riscuri asociate. Activitatea operationala a Aeroportului International Sibiu nu a fost afectata in urma acestui eveniment. Va multumim pentru interesul acordat rolului si activitatilor SRI”, se arata intr-un raspuns oficial al SRI. 

aeroportului international sibiu impuscatura sri ranit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004696 (s)