News Flash:

SCENE SOCANTE la Arad! Arad: Adolescenta de 16 ani ucisa de iubitul sau de 19 ani, care a injunghiat-o in gat

1 Iunie 2018
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
crima

O adolescenta de 16 ani a fost ucisa, joi dupa-amiaza, de iubitul sau in varsta de 19 ani, in urma unui conflict izbucnit pe fondul geloziei barbatului. Acesta a injunghiat-o in gat, iar echipajul medical solicitat de familie a incercat fara succes sa o resusciteze pe fata, care a decedat din cauza hemoragiei masive.
Crima a avut loc in orasul aradean Santana, in urma unui conflict spontan izbucnit intre cei doi tineri, ea in varsta de 16 ani, iar el in varsta de 19 ani.

Localnici au declarat pentru News.ro ca cei doi tineri locuiau impreuna, iar adesea se certau pentru ca el ar fi fost gelos.
Conform unor vecini, cei doi s-au certat si joi dupa-amiaza, cand barbatul a injunghiat-o pe adolescenta in zona gatului, dupa care a fugit de acasa.

Familia a solicitat sprijin la 112, un echipaj medical deplasandu-se pentru a acorda ajutor victimei.

"Tanara avea o plaga injunghiata in zona gatului, cu hemoragie masiva. Din pacate, pierduse deja o cantitate mare de sange”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.

Manevrele de resuscitare aplicate nu au avut succes, fiind declarat decesul.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene, Claudia Iuga, a declarat pentru News.ro ca autorul crimei a fost prins dupa aproximativ o ora, pe raza localitatii. El a fost ridicat si este audiat, urmand sa fie retinut pentru 24 de ore, iar vineri va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru omor. News.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006016 (s)