News Flash:

SCANDALOS! Soferul unui microbuz scolar trece pe rosu la calea ferata, cu cateva secunde inaintea trenului. Se putea intampla o tragedie!

24 Septembrie 2015
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz la tren
Un microbuz scolar a trecut cu viteza peste o trecere de cale ferata din Timis. Problema este ca bariera arata stop, era pe culoarea rosie, iar trenul a venit peste 30 de secunde. Din fericire microbuzul a scapat, cu tot cu ocupantii sai, iar unul dintre soferii prezenti la bariera a reusit sa imortalizeze acest incident. Tata la randul lui, soferul se ingrozeste gandindu-se la ce se putea intampla…
Incidentul de marti l-a marcat pe soferul care astepta la bariera.
„Ma indreptam catre Hitias, din Topolovat, si la iesire este trecere la nivel cu calea ferata. Era semaforul pe rosu, era o coloana pe ambele sensuri de mers. In momentul acela eram chiar primul, in fata. Si in timp ce prietenul meu zice – fii atent la asta, asta trece – microbuzul a depasit coloana si a trecut pe rosu. Nu a durat sa zic maxim 30 de secunde si a trecut trenul. Vroiam sa-l opresc. Sunt parinte si sa dai masina pe mana unui astfel de sofer mi se pare…”, spune Alin Neamtu, cel care a fost martor la incident si cel care ne-a trimis fotografiile.
Microbuzul scolar are numarul de inmatriculare TM 15 DVF, iar masina este de la Brestovat.
„Microbuzul este dat la scoala prin transfer. Daca se adevereste, soferul va fi sanctionat”, spune primarul din Brestovat, Eugen Dobra, scrie tion.ro.
In zona aceea, soferul se duce, de obicei, fara copii si face alimentarea la Hitias, acolo nu transporta elevi. Dar, chiar si asa, fapta ramane incalificabila si ridica semne de intrebare pentru parintii care se gandesc de mai multe ori inainte de a lasa copiii in grija unui astfel de sofer.
„Facem cercetari acum, cerem o nota explicativa, Microbuzul era gol, dar fapta este fapta. Asa ceva este incalificabil. Inainte de orice este o problema de viata si uneori de moarte, din pacate. Este vorba de iresponsabilitate. Este ceva incalificabil”, spune Mihaela Petrov, inspector scolar general adjunct de Timis.
Suspendarea permisului pe 90 de zile si o amenda de pana la 700 de lei sunt sanctiunile pe care le poate primi soferul in ceea ce priveste nerespectarea regulilor de circulatie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005316 (s)