News Flash:

Iohannis se intalneste cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Casa Alba

23 Septembrie 2015
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus johanis
Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca in marja deplasarii sale in SUA, va avea si o intalnire cu vicepresedintele american, Joe Biden, la Casa Alba.
"Voi avea deosebita placere ca, in marja deplasarii in Statele Unite ale Americii, sa am o intalnire cu vicepresedintele Statelor Unite, domnul Biden, la Casa Alba. Aceasta prima intalnire oficiala va fi fundamentata pe obiectivul ferm al intaririi parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii", a declarat Iohannis intr-o conferinta de presa.
Iohannis a mai spus ca va participa la mai multe summit-uri, printre care si o reuniune dedicata contracararii Daesh/Stat Islamic, la invitatia presedintelui american Barack Obama.
Presedintele Klaus Iohannis va merge in Statele Unite ale Americii dupa ce va participa, miercuri, la reuniunea extraordinara a Consiliului European pe tema masurilor privind criza imigrantilor
Sesiunea Adunarii Generale a ONU se va desfasura in perioada 15 septembrie - 6 octombrie, la New York, subiectul principal al discutiilor fiind agenda Natiunilor Unite post 2015, care va stabili strategia organizatiei mondiale pe urmatorul deceniu si jumatate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006447 (s)