News Flash:

Sapte masini, implicate intr-un accident provocat de un jandarm baut, in Capitala

5 Decembrie 2017
851 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21

Procurorii militari fac cercetări pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice în cazul jandarmului care conducea băut şi a provocat un accident rutier în urma căruia au fost rănite uşor două persoane, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

Accidentul care a avut loc luni seara, în Bucureşti, în care au fost implicate şapte maşini, a fost provocat de un jandarm, potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră. Jandarmeria a precizat că bărbatul consumase alcool, urmând a fi anchetat disciplinar.

"Şoferul camionului implicat în accidentul rutier de pe Bd-ul Geniului este plt.maj. I.T., în vârstă de 41 de ani, angajat al Jandarmeriei din anul 2004. Întrucât subofiţerul a ieşit pozitiv în urma testării alcoolemiei conducerea Jandarmeriei Bucureşti va dispune măsuri în vederea tragerii la răspundere disciplinară a acestuia. Jandarmeria întăreşte faptul ca astfel de situatii nu ne caracterizează şi nu sunt tolerate astfel de comportamente în rândul cadrelor militare", a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, pentru Mediafax.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007788 (s)