News Flash:

Plangere impotriva Maternitatii "Cuza Voda" Iasi, depusa de o femeie dupa ce i-a murit bebelusul

4 Decembrie 2017
878 Vizualizari | 0 Comentarii
maternitate2

O mama si sotul ei din Iasi reclama ca bebelusul lor a murit la doar doua zile din cauza medicilor, care ar fi amanat nasterea. ”Daca aveai doctorul tau, stiai cand trebuie sa nasti. Nu veneai sa stai aici”, i-ar fi spus un medic femeii, in momentul in care aceasta s-a internat in spital.
Ionela Irimia s-a internat prima data la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie ”Cuza Voda” din Iasi la inceputul lunii noiembrie, cand stia ca a venit momentul sa nasca.

Femeia declara ca medicii i-au spus ca nu este pregatita sa nasca, ca sarcina este bine si sa se intoarca la spital doar daca se simte rau. Ionela Irimia afirma ca i s-au facut analize in urma carora i-au gasit o infectie urinara. Medicii au tratat-o si au trimis-o acasa, spunandu-i ca daca are probleme sa sune la Salvare si sa vina inapoi.
”Dupa cateva zile de stat acasa mi s-a facut rau. Am sunat la Salvare si m-au adus tot aici. (...) Mi-au facut un ecograf, a venit o doctorita si mi-a spus <de ce ati venit? Trebuia sa luati un supozitor sau altceva pentru durere. De ce ati venit sa stati pe patul spitalului? Mai bine stateati acasa>. Aveam deja 41 de saptamani. (...) Mi-au spus ca inca nu e deschis colul si nu pot naste. O alta doctorita, care era de garda, a spus <daca aveai doctorul tau stiai cand trebuie sa nasti. Nu veneai sa stai aici> ", isi aminteste femeia.

Ionela Irimia sustine ca din cauza neglijentei medicilor de la maternitatea ”Cuza Voda” fiica ei a murit la cateva ore de la nastere, dupa ce, timp de o saptamana cat a fost monitorizata, totul a fost bine.

Femeia recunoaste ca pe parcursul celor 43 de saptamani de sarcina nu a avut un doctor care sa o supravegheze dar a mers mereu la medicul de familie si la spital pentru investigatiile necesare. Abia pe 30 decembrie au apucat-o durerile si atunci, medicii au facut o cezariana de urgenta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005683 (s)