News Flash:

Salina Slanic, unde un microbuz cu turisti israelieni s-a rasturnat duminica in subteran, a fost redeschisa publicului; transportul, asigurat in continuare de aceeasi firma

4 Aprilie 2018
930 Vizualizari | 0 Comentarii
salina

Salina Slanic, unde un microbuz cu turisti israelieni s-a rasturnat duminica in subteran, a fost redeschisa publicului, transportul vizitatorilor fiind asigurat in continuare de aceeasi firma, care a cerut insa reziierea contractului.
Potrivit conducerii Salinei Slanic, operatorul care asigura transportul vizitatorilor cu microbuze si care a cerut rezilierea contractului in urma accidentului de duminica, va asigura in continuare accesul turistilor in subteran pana la desemnarea, prin procedura, a unei alte firme.

”Accesul turistilor in mina Unirea a fost sistat pana la clarificarea situatiei cu operatorul de transport. Vom reveni cu informatii in cel mai scurt timp", anunta, luni, Salrom pe site-ul companiei aflate in subordinea Ministerului Economiei. Anuntul a fost postat la sectiunea"Program de vizitare" pentru salina din judetul Prahova. 

Surse locale declarau pentru News.ro ca firma de transport al carei microbuz a fost implicat in accidentul care a avut loc duminica dupa-amiaza a solicitat rezilierea contractului cu Salrom.

Liftul care cobora vizitatorii in mina s-a defectat in anul 2014, dupa ce s-a prabusit din cauza supraincarcarii, iar de atunci instalatia nu a fost repusa in functiune. 

Transportul catre salina se face cu microbuze ale unei societati private de transport care coboara printr-un tunel la aproximativ doua sute de metri in subteran. 

In urma accidentului de duminica in care 22 de turisti straini au fost raniti a fost deschis dosar penal, acesta fiind instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005073 (s)