News Flash:

Rugaciunea care vindeca orice boala! Spune-o si tu acum!

22 Aprilie 2018
951 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune pentru boala

Aceasta rugaciune este extrem de benefica tuturor oamenilor. Asa va asculta Maica Domnului si rugaciunile noastre, neluand in seama pacatele noastre. Trebuie doar sa ne adresam mereu mijlocirii ei ceresti si sa nu uitam ca a ne intoarce la Dumnezeu cu adevarat inseamna sa ne si punem treptat viata in acord cu poruncile sale evanghelice, sa incepem sa frecventam Biserica, sa ne spovedim inaintea duhovnicului, si sa facem cat mai multe fapte bune, ferindu-ne in acelasi timp de tot ce ne poate intuneca pe noi si pe cei din jurul nostru: ura, invidia, barfa si piedicile de orice fel puse aproapelui nostru.

Sa zicem cat mai des cu buzele si cu inimile noastre rugaciunea „Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, bucura-Te!” sau sa i ne adresam prin chemarea scurta de rugaciune: „Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, mantuieste-ne pe noi!”. Atunci acoperamantul ei atotputernic si iubitor se va intinde deasupra noastra si ne va apara de cele rele.

Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli:

“Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile stiute si nestiute de noi. Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc. Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite. Amin!”

Alta rugaciune catre Mantuitorul Hristos:

Preaputernice si slavite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel incercat de boala! Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu il putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau. De e voia Ta, il poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea. Dar cazand inaintea Ta Te rog, indura-Te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i suferinta, ridica-l din patul durerii. Sa ii fie aceasta incercare prin care trece spre indreptarea vietii, spre inceput bun mantuirii si spre iertarea pacatelor. Si daca ii e de folos sa duca mai departe crucea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungand de la el toata frica si toata deznadejdea, ca sa nu fie ingenuncheat de durere si sa carteasca sau sa cada in patima maniei. Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazand el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de pocainta si de multumire, ca sa se invredniceasca sa auda glasul Tau cel sfant: „Iertate iti sunt pacatele!” Amin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)