News Flash:

Arsenie Boca: Daca Dumnezeu are vrajba cu tine, iti merg toate rau! Ce sa faci pentru izbavire, pace, ajutor si buna-sporire in casa si in viata!

21 Aprilie 2018
2641 Vizualizari | 0 Comentarii
Arsenie Boca

Vin oamenii la Biserica pentru Cuvantul lui Dumnezeu stramtorati de necazuri. Cei mai multi sunt necajiti si bolnavi. Afla aici ca pacatele-s izvorul tuturor batailor de la Dumnezeu. Bate Dumnezeu pacatele, ca sa te lasi de ele.

Tu, nepricepand, zabovesti in ele, ba si la vrajitoare te duci, sa iti faca pe intors – ca asa-i orbia nestiintei: te gandesti la orice, numai la pacatele tale nu. Dar tu nici nu stii ca ai pacate si care anume. Nu stii pentru care pricina are Dumnezeu vrajba cu tine de-ti merge rau. Asa fiind, dai slujba: aici banii tai nu se primesc: aici ti se cere un lucru mare: ceea ce cere Dumnezeu de la tine: sa-ti marturisesti asupra ta pacatele si de-acu incolo sa nu le mai faci si nu va mai fi bataia lui Dumnezeu peste tine, ci darul lui Dumnezeu.

Pentru aceasta, insa trebuie: Post, Rugaciune, Vreme (grabitii intarzie). Adica: Biserica, scoala, spital, caci relele ce au intrat in 30 de ani nu ies in 3 zile sau 3 minute. Trebuie rabdarea de o vreme mai lunga. Cine rabda ajunge la o buna cunostinta de sine si de Dumnezeu. Abia de aici incolo e nadejde sa schimbe Dumnezeu cele rele de pe tine si sa-ti dea cele bune, nu numai aici, ci si in viata vesnica (cf. Ezechiel 18, Faptele Apostolilor 3).

Nu vrea Dumnezeu sa ramai in intuneric pana la sfarsit, ci te mai trimite la scoala. Asa si voi.

Parintele Arsenie Boca
Extras din „Omul imbracat in haina de in si ingerul cu cadelnita de aur”

***

Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, la vreme de necaz si de intristare

Valuri de patimi ma impresoara; mare necaz si stramtorare imi umplu sufletul o, intru-tot Sfanta Maica, linisteste sufletul meu cu pacea Fiului tau si alunga deznadejdea si intristarea sufletului meu cu harul Sau. Potoleste furtuna pacatelor mele care ma frig precum un vierme in foc si stinge-i flacarile.

Umple-mi inima de bucurie, Preacurata Maica si imprastie ceata nelegiuirilor mele de la fata mea, caci acestea ma impresoara si ma tulbura. Lumineaza-ma cu lumina Fiului tau. Sufletul meu se simte sfarsit; totul imi este greu, chiar si rugaciunea. Iata-ma, rece ca piatra. Buzele mele soptesc o rugaciune, dar inima mea nu tresalta. Necazurile m-au impresurat de pretutindenea.

Topeste gheata din jurul sufletului meu si incalzeste-mi inima cu dragostea ta. Nu-mi pun nici o incredere in apararea venita de la oameni, ci ingenunchez dinaintea ta, o, Prea Sfanta Maica si Fecioara.

Nu ma alunga de la fata ta, ci primeste rugaciunea robului tau. Tristetea m-a cuprins. Nu mai pot rabda navalirile diavolilor. Nu am nici o aparare, nici nu aflu loc de refugiu, om nenorocit ce sunt. Sunt pururea biruit in lupta aceasta si nu am alta mangaiere decat in tine, Preasfanta Maica. O, nadejde si apararea tututror credinciosilor, nu trece cu vederea rugaciunea mea!

Preasfanta Maica a lui Hristos, Preacurata, Preabinecuvantata Maica a lui Dumnezeu, vezi cum satana ma izbeste precum valurile marii lovesc corabiile! El ma urmareste ziua si ma tulbura noaptea. Nu am pace – sufletul meu se pleaca, duhul meu se cutremura. Grabeste, Preaslavita Maica si ma ajuta!

Roaga-L pe dulcele Domn Iisus Hristos sa aiba mila de mine si sa-mi ierte pacatele pe care le-am savarsit. O, Preasfanta Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, bunatatea ta cea plina de iubire este nesfarsita si este cel mai mare vrajmas al puterilor iadului.

Chiar atunci cand cel mai mare pacatos cade in strafundurile iadului, impins de forte diabolice, daca acesta striga catre tine, tu esti gata sa-l eliberezi din legaturile iadului. Slobozeste-ma si pe mine! Priveste cum satana vrea sa ma faca sa ma impiedic si sa-mi zdrobeasca credinta, dar eu imi pun toata nadejdea in Domnul. Slava tie, ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii! Amin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048700 (s)