News Flash:

Doliu in muzica romaneasca! Dirijorul Ion Tibrea a murit

20 Aprilie 2018
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
ion tibrea

Lumea muzicala romaneasca este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai valorosi dirijori din Romania a murit. Acesta a murit chiar in ziua in care marea artista de muzica populara, Ionela Prodan, a fost inmormantata.

Dirijorul Ion Tibrea, cel care le-a indrumat cariera unor celebri cantareti cum ar fi Irina Loghin, Sofia Vicoveanca sau Benone Sinulescu, a incetat din viata joi dimineata.

„Astazi dimineata s-a stins din viata Marele Dirijor Ion Tibrea care a indrumat si a urcat pe scene inalte multi dintre mari solisti de valoare, cum ar fi Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Benone Sinulescu etc. Printre care ma numar si eu, Adela Vandevenne.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Este cumplit si sunt foarte indurerata. Un om bland si atat de cumsecade, ingrozitor! Condoleante familiei!”, a scris artista Adela Vandevenne pe pagina sa de socializare.

La randul sau, fiul marelui dirijor a anuntat decesul parintelui sau. Florin Tibrea si-a anuntat prietenii ca tatal sau nu mai este printre noi.

„Taticul meu, prietenul meu, idolul meu, a plecat in aceasta dimineata catre stele. Drum bun, tata. Te iubesc.”, a scris Florin Tibrea.


ionela prodan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006908 (s)