News Flash:

RUGACIUNE FACATOARE DE MINUNI catre Maica Domnului! Te pazeste de necazuri si de probleme de sanatate

2 Aprilie 2017
30261 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciunea
Daca te confrunti cu necazuri, greutati, dureri si lipsuri, afla ca aceasta rugaciune inchinata Maicii Domnului te va ajuta sa treci peste ele. 
Aceasta apare in chip tainic, prin rugaciunile Ei catre Domnul nostru Iisus Hristos. O dovada a milosteniei Ei este chiar la nunta din Cana Galileii, cand a cerut sprijinul Fiului ei pentru a-i ajuta pe nuntasi, transformand apa in vin.
In acest fel Maica Domnului ne ajuta si pe noi, pe toti cei care au nevoie de ajutor Divin si care il iubesc pe Dumnezeu. In momentele de neputinta, Presfanta Nascatoare de Dumnezeu isi intoarce fata spre noi, rugandu-se catre Fiul ei pentru alungarea necazurilor noastre.
Se stie ca tot ceea ce cere Fecioara Maria Domnului Iisus Hrisos, se implineste negresit. Dar pentru ca Maica Domnului sa apara milostiva si ajutatoare in vietile noastre, trebuie sa respectam poruncile Domnului nostru Iisus Hristos, asa cum au fost sfatuiti si cei de la nunta pentru a primi ajutor Divin: Sa faceti tot ceea ce va va spune El!
Respectand voia lui Dumnezeu, Maica Domnului ne va ocroti si ne va scapa mereu de necazuri. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l respectam este iubirea fata de Dumnezeu si fata de aproapele nostru, caci Dumnezeu ii are in paza pe cei ce-l iubesc si il cheama. Prin dragoste si credinta pentru Tatal nostru, Maica Domnului ne va oferi tamaduire, fericire, pace, spor in toate si eliberare din robia tuturor naravurilor care ne apasa sufletul si mintea.
Rugaciune catre Maica Domnului
"Tu singura esti ridicarea celor cazuti, si indepartarea celor ce gresesc. Tu te-ai aratat povatuitoare a celor orbi, mila celor saraci, bucuria celor sanatosi si vindecarea celor bolnavi.
Bolnavindu-ma foarte cu sufletul si cu trupul, si cumplit necajit fiind, te rog, Curata, sa-mi dai sanatate amandurora, cu rugaciunile tale.
Nadejdea si ocrotirea si scaparea crestinilor, zid nebiruit celor slabi, liman neinviforat, tu esti Nascatoare de Dumnezeu preacurata. Si precum lumea o mantuiesti cu neincetata rugaciunea ta, pomeneste-ne si pe noi, Fecioara, intru tot laudata."

rugaciunile ei cana galileii maica domnului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006509 (s)