News Flash:

Revolution sau doua zile de nebunie la Timisoara. Concerte, skatepark si o lume lunatica la Muzeul Satului

3 Iunie 2016
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
revolution festival
Vineri dupa-amiaza se da startul distracției la cea de-a doua ediție a Revolution Festival Timisoara. Vor fi doua zile absolut nebune la Muzeul Satului, unde va asteapta concerte pentru toate gusturile, un skatepark si chiar un faimos circ din Glastonbury.Organizatorii Revolution au dezvaluit ultimele detalii legate de cea de-a doua ediție a celui mai mare festival din Timisoara. Fața de anul trecut, vizitatorii vor descoperi multe schimbari, incepand cu modul in care sunt amplasate scenele, pana la skateparkul aflat in apropierea intrarii.

Spre deosebire de anul trecut, biletele pot fi schimbate pe brațari la centrul de pe strada Marasesti, ceea ce inseamna ca se va permite iesirea din festival. Odata ajunsi la Muzeul Satului nu veți putea sa nu observați skateparkul asamblat in doar cateva zile si care se afla chiar in apropierea intrarii. Acolo va asteapta mai mulți skateri profesionisti, insa, daca vreți sa intrați in competiție cu ei, trebuie sa veniți cu echipamentul de acasa si sa semnați o declarație pe proprie raspundere.

Scena principala a fost anul acesta montata cu spatele la intrarea in Muzeul Satului, iar celelalte sase scene sunt, de asemenea, amplasate diferit fața de anul trecut.

Cea mai mare surpriza va asteapta, insa, mai in spate, acolo unde s-au instalat cei de la Circo Panico, celebrii circari din Glastonbury, care vor incepe reprezentațiile in fiecare zi, la ora 18. Dupa ora 22, insa, trebuie sa pasiți in Lunatica, un orasel utopic construit la Muzeul Satului, despre care, insa, nu va vom spune prea multe lucruri, pentru ca merita sa il vedeți cu proprii ochi. Un singur detaliu: nimic din ceea ce se intampla acolo nu este de pe aceasta lume.

Mai sunt, astfel, cateva ore pana la startul Revolution Festival, pe scena principala urmand sa urce vineri Juliette Lewis and the Licks, Suicidal Tendencies, Roni Size & Krust, Black Sun Empire si mulți alții.

Sursa: http://www.tion.ro/

revolution festival timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006601 (s)