News Flash:

Reteta delicioasa: Rulouri rapide cu sunca si cascaval. Se prepara rapid si merg tare bine la mesele principale sau ca gustare

9 Martie 2018
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
rulouri

Ingrediente

10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.

Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.

Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente

10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.

Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.

Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

DISTRIBUITI

Ingrediente

10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.

Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.

Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

DISTRIBUITI

Ingrediente

10 felii sunca de pui, 10 felii subtiri de cascaval, 150 g branza fagaras cu verdeata, 2 oua, 100 g pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se aseaza feliile de sunca pe un blat intins, se aseza peste fiecare cate o felie subtire de cascaval, si cate doua linguri de branza. Se strange ruloul, il puteti prinde cu o scobitoare.

Separat se bat ouale cu putina sare. Se trece ruloul prin ou batut , apoi prin pesmet, iar prin ou batut si prin pesmet. Se incinde uleiul si se prajesc rulourile in baie de ulei.

Se poat servi calde la micul dejun sau ca fel principal.

Va dorim pofta buna si spor la gatit!

DISTRIBUITI


sunca pui cascaval branza ulei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007836 (s)