News Flash:

Suferi de circulatie slaba? Iata cum sa rezolvi aceasta problema in 20 de minute

8 Martie 2018
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
picior

Circulatia sangelui este frecvent influentata de varsta, dar si de cei care sunt conducatori auto, astfel incat nu fac destula miscare. Sanatatea este strans legata de dieta si de activitatea fizica pe care fiecare om o are. Asa ca, in cazul in care consumi alimente de tip fast food, faci putina miscare sau spre deloc, trebuie sa te astepti la efectele negative asupra sanatatii care apar.

Adesea sufera circulatia sangelui, ca si consecinta a lipsei de miscare si a consumului de mancare inadecvata. Motivul este ca, fluxul sanguin va deveni ambalat cu substante nocive, care nu ar trebuie sa fie acolo. De-a lungul timpului, fluxul sanguin se blocheaza, se infunda, cu depunerea de grasimi rezultata, ceea ce duce la efecte grave asupra sanatatii, punandu-ti chiar viata in pericol. In acest articol, o sa va prezentam cateva exercitii care sunt ideala pentru cei care doresc sa isi stimuleze circulatia sangelui. Nu uitati ca este nevoie si de o alimentatie sanatoasa.

Stretching
Sa te intinzi imediat dupa ce te trezesti o sa iti imbunatateasca cu siguranta circulatia sangelui.

Exercitii pentru gat
Miscari lente ale gatului, in stanga, dreapta, sus, jos, imbunatatesc semnificativ fluxul sangelui din creier si din gat.

Soparla
Pentru a imbunatatii fluxul sangelui din brate, este nevoie de 10 intinderi dimineata, in mod ideal dupa dus.

Flotari
Zece flotari inainte de micul dejun o sa va ajute de asemenea la circulatia din brate.

Exercitii pentru maini
Este un exercitiu foarte usor si simplu. Este nevoie doar sa intinzi mainile si degetele, astfel incat sa inchizi si sa deschizi pumnul. Efectuati aceasta procedura de zece ori.

Faceti o plimbare
Este, de asemenea, o idee buna sa va plimbati, cel putin de trei ori in fiecare saptamana. Acesta este un mod simplu, dar eficient pentru a va stimula circulatia sangelui in picioare.


stretching soparla flotari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005153 (s)