News Flash:

Remedii naturale pentru AMIGDALE CU PUROI!

16 August 2016
3015 Vizualizari | 0 Comentarii
durere gat
Principalul indicator al unei infectii streptococice este inflamatia dureroasa a gatului. Adeseori, streptococii ataca amigdalele, in special in cazul copiilor si adolescentilor.
Aceste infectii pot fi evitate si tratate cu aceste metode foarte eficiente.
Pe langa asta, va prezentam remedii naturale care pot atenua durerea, reduce infectia si preveni imprastierea bacteriilor.

Piper cayenne
Aceasta pudra iute si rosie are un efect pozitiv asupra epiteliului. Cel mai bun lucru este sa-l aplicati sub forma de pasta in zona gatului, in regiunea nodulilor limfatici inflamati.

Mierea
Este plina de proprietati medicinale. Cand vine vorba de infectii ale gatului, este necesar sa beti ceai cu lamaie si miere. Aceasta bautura va va imbunatati starea.

Vitamina C
Cand vine vorba de imunitate, vitamina C este extrem de importanta. Este important sa luati 1g de vitamin C de 3 ori pe zi cand aveti o infectie. De asemenea, trebuie sa consumati si cantitati mari de apa, pentru ca hidratarea e extrem de importanta.
Uleiuri esentiale
Lamaie, lavanda, grapefruit sunt alegeri foarte bune pentru infectii. Fierbeti niste apa, adaugati  cateva picaturi din uleiul esential preferat, puneti un prosop peste cap, si inspirati aburii pret de cateva minute in fiecare zi.

Beneficiile mierii de albine
– Vindecarea plagilor – mierea cruda este un remediu care dateaza din Egiptul si Grecia antice. Medicina moderna redescopera proprietatile de vindecare ale mierii. Cercetatorii considera ca mierea are capacitatea de a ucide microbii. Aciditatea din miere si caracteristica sa de a deshidrata bacteriile ar putea fi motivul pentru care mierea vindeca ranile.
– Sursa de energie – mierea de albine pura este o sursa de carbohidrati, atat fructoza cat si glucoza pe care organismul le transforma in energie. Glucoza ofera instant energie in timp ce fructoza este mai lent absorbita si furnizeaza energie in mod constant.
Sportivii si copiii activi ar trebui sa consume miere intrucat aceasta le va oferi energia de care acestia au nevoie. Mierea pura de albine este o sursa naturala de minerale cum ar fi calciu, fier si potasiu dar si vitamine din complexul B.
– Prevenirea alergiilor sezoniere – mirea pura de albine poate fi benefica pentru persoanele care sufera de unele tipuri de alergii. Pentru ca albinele aduna polenul de la plantele native si il transforma in miere, consumul de miere produsa la nivel local poate preveni aparitia alergiilor sezoniere.

Alte beneficii ale mierii includ:
– este antifungica si hranitoare
– ajuta la asimilarea calciului in organism
– are efect antibacterian atat in diverse probleme interne cat si externe ale organismului
– poate stimula sistemul imunitar
TRADUCERE: Echipa dr. Andrei Laslau
SURSA: healthyfoodstar
SURSE SELECTIVE: Sfatul Medicului

piper cayenne mierea vitamina c uleiuri esentiale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)