News Flash:

Reactia lui Traian Basescu dupa condamnarea la inchisoare a fratelui sau

8 Ianuarie 2016
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca fratele sau, Mircea Basescu, a primit „o condamnare grea”, in conditiile in care a sustinut ca nu a luat niciodata bani, afirmand ca fratele trebuie sa respecte decizia tribunalului si sa recurga la caile legale de atac.
"Este o condamnare grea, in conditiile in care fratele meu sustine ca nu a luat niciodata bani si asa au si fost declaratiile in faza initiala, pe urma s-au modificat. Trebuie sa respecte decizia tribunalului si sa exercite caile de atac legale, apel la aceasta decizie catre Curtea de Apel", a declarat, pentru MEDIAFAX, fostul presedinte Traian Basescu.
Traian Basescu a precizat ca nu stie daca avocatii fratelui sau, Mircea Basescu, au inceput demersurile necesare pentru a ataca decizia primei instante.
"Nu cred ca pana cand apare tot documentul, motivarea se poate face acest lucru", a mai spus Traian Basescu.
Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, spune ca nu se astepta sa fie condamnat la inchisoare pentru ca se considera nevinovat, el sustinand ca va ataca cu apel decizia Tribunalului Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006181 (s)