News Flash:

Reactia lui Dragnea dupa atacurile presedintelui Iohannis

8 Mai 2018
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01 1

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la criticile aduse la presedintele Klaus Iohannis in legatura cu situatia economica a tarii, ca seful statului a prezentat o lista cu minciuni, mentionand ca Iohannis are un limbaj "sub nivelul unui presedinte al Romaniei".
"Iohannis a prezentat o lista de minciuni (..) Este un limbaj sub nivelul unui presedinte al Romaniei, dar e o decizie asumata si fiecare va suporta consecintele", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

"Am auzit ca a folosit o expresie << e un fel de magie>>. Si anul trecut am primit aceleasi critici, tot de la specialitatea Cotrocenilor, ca nu se poate sa scazi taxe si impozite si sa ai crestere economica. S-a dovedit ca se poate. (..) Nu e vorba de magie, e un program bine fundamentat. Putem vorbi de magia neagra inclusiv a guvernului tehnocrat", a mai spus Dragnea.

Presedintele PSD sustine ca seful statului a criticat programul de guvernare pentru a justifica cererea de demisie a premierului Viorica Dancila.
"In ceea ce priveste datele ecoonomice, financiare, colectarea la buget, suntem in crestere. Evolutia este pozitiva. Cu toate atacurile publice ale presedintelui Iohannis, Guvernul isi va implementa programul de guvernare. Aceasta iesire a avut mai multe obiective. In primul rand, sa justifice cererea de demisie a doamnei Dancila pentru a nu se mai rostogoli ca a cerut demisia pentru ca a facut vizita in Israel. Este foarte greu sa nu realizam ca este o implicare politica asa cum nu ar trebui sa aiba un presedinte, ca s-a referit la PSD, nu mai vorbim de mine, ca sunt tinta presedintelui de doi ani de zile", a mai spus liderul PSD.

Presedintele PSD a precizat ca a avut o discutie cu premierul si ca Viorica Dancila va sustine o conferinta de presa privind situatia economica.

Dragnea, despre cererea lui Iohannis: Nu putem schimba premierii ori de cate ori vrea presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona, precizand ca nu se pot schimba premierii "ori de cate ori vrea presedintele". Precizarea, in contextul in care Klaus Iohannis a cerut din nou demisia Vioricai Dancila.

"Doamna prim-ministrul nu poate demisiona ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis un program de guvernare care produce efecte bune", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD a precizat ca programul de guvernare produce efecte bune, context in care "doamna prim-ministrul nu are de ce sa demisioneze"

"S-a discutat si azi ,are sustinere. Nu putem sa schimbam premierii de cate ori vrea presedintele", a mai spus Dragnea.

Klaus Iohannis a cerut, luni, din nou, demisia premierului Viorica Dancila.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de atac la siguranta nationala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca seful statului poate fi acuzat de atac la siguranta nationala, in conditiile in care a prezentat date economice incorecte, pentru ca la final sa ceara din nou demisia premierului Viorica Dancila.

"A venit foarte hotarat si a vrut sa arate ca se pricepe si la economie, si la finante si la fonduri europene. Ce spun eu e ca au selectat cateva date cum le-au convenit, le-au prezentat intr-o forma comunicationala mai mult decat incorecta, ca sa poate sa mearga in final la demisia doameni premier Dancila. Presedintele Romaniei si-a facut un obicei sa transmita informatii neadevarate pentru a induce o stare de teama in economie, in populatie, dar si o stare de neincredere in exteriorul tarii. Asa ceva nu se face. Asta este un atac la siguranta nationala. Nu sunt cuvinte mari, ci cuvinte corecte", a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

Presedintle PSD neaga insa ca exista un plan de suspendare al presedintelui.

"Nu vrem sa tulburam tara cu alte actiuni constitutionale sau parlamentare, nu se poate sacrifica Romania pentru niste dorinte electorale. Este o linie rosie care nu trebuie trecut[, indiferent de nemultumire. (...) Nu avem de gand sa mergem pe asta (n.r.: suspendarea presedintelui). Toata presa inrolata , cu epoleti si alte grade tot incearca sa spuna de ceva timp ca am luat decizia de suspendare. Nu am luat decizia de suspendare si nu ne intereseaza. Doar avertizam ca e bine. Sa o lase mai jos pentru ca produce efecte negative pentru aceasta tara despre care spune ca o iubeste foarte mult", a mai declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni seara, pentru a doua oara, demisia premierului Viorica Dancila. Anterior, Dancila anuntase ca nu are de ce sa onoreze cererea sefului statului pentru ca are sustinerea majoritatii parlamentare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008919 (s)