News Flash:

Reactia Gabrielei Firea dupa ce Munteanu a fost propus de PNL pentru Primaria Capitalei

13 Aprilie 2016
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea
Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a salutat decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de edil-sef, Marian Munteanu, si a precizat ca asteapta cu interes sa afle care sunt proiectele acestuia pentru Bucuresti.

"Sunt convinsa ca vom avea ocazia sa ne confruntam solutiile pentru problemele oamenilor si de asemenea am convingerea ca domnul Munteanu va fi de acord ca in aceasta campanie sa discutam despre administratie si nu despre politica. Pentru noi, strategia ramane aceeasi. Avem un program de guvernare locala pe care il vom propune bucurestenilor. Eu nu candidez impotriva unor oameni, ci pentru Bucuresti. In consecinta, eu voi continua sa ma concentrez pe acele probleme pe care locuitorii Capitalei le vor rezolvate cat mai grabnic", a afirmatGabriela Firea, intr-un comunicat transmis marti.

Conducerea PNL il propune pe Marian Munteanu candidat la Primaria Capitalei, a anuntat copresedintele liberalilor Alina Gorghiu.

"Optiunea este catre domnul Marian Munteanu, reprezentant al societatii civile, un om care este un simbol al anilor '90, unul dintre liderii miscarilor de studenti de la acea vreme si un simbol al miscarii anticomuniste, un om cu care cred ca PNL are create toate premisele pentru castigarea bataliei in Bucuresti, pentru ca nu urmarim doar o lupta politica, ci pentru noi castigarea Bucurestiului este o cauza politica", a declarat Gorghiu.

munteanu campanie administratie politica gabriela firea alina gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006264 (s)