News Flash:

În premieră la NEVERSEA

Rapper-ul și compozitorul american LIL PUMP urcă pe scena festivalului de la malul Mării Negre

18 Mai 2023
394 Vizualizari | 0 Comentarii


Rapperul și compozitorul american LIL PUMP va urca în premieră pe scena principală a festivalului NEVERSEA în acest an. Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa va avea loc între 6-9 iulie, pe Neversea Beach din Constanța.

Evenimentul va aduce peste 150 de artiști și DJ de top, atât naționali, cât și internaționali, și va atrage zeci de mii de fani din România și din străinătate.

Gazzy Garcia, cunoscut sub numele de scenă Lil Pump, este unul dintre cei mai mari artiști de rap. A devenit cunoscut în special datorită succesului său pe platforma de streaming SoundCloud. Muzica sa integrează elemente minimalistice, contrastând cu personalitatea sa hiperactivă. În 2017, Lil Pump a devenit o figură importantă în lumea rap-ului odată cu lansarea albumului său de debut, intitulat "Lil Pump".

Single-ul său de promovare, "Gucci Gang", a debutat direct pe locul 3 în clasamentul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100, și a obținut cinci Discuri de Platină pentru vânzările record. A colaborat și la piesa "Welcome To The Party" alături de French Montana și Zhavia Ward, inclusă în coloana sonoră a filmului "Deadpool 2".

Cu un număr impresionant de fani în întreaga lume, Lil Pump a continuat să ocupe poziții de top în clasamente și în 2019, odată cu lansarea celui de-al doilea album al său, intitulat "Harverd Dropout", care a ocupat locul 7 în clasamentul Billboard 200 pentru vânzările de albume.

În acest an, Lil Pump a impresionat criticii muzicali cu noul său album, "Lil Pump 2", primind numeroase recenzii pozitive.

Lil Pump va împărți scena festivalului NEVERSEA în acest an cu artiști și DJ de top, printre care J Balvin, Lil Uzi Vert, CKay, Alok, Claptone, Don Diablo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici și mulți alții.

Festivalul NEVERSEA, ajuns la ediția aniversară, promite să ofere participanților o experiență de neuitat. Pe lângă artiștii și DJ-ii așteptați de mii de fani, festivalul va include jocuri de lumini, artificii, artiști stradali și dansatori, decoruri spectaculoase, acrobați și multe alte surprize, care vor face ca cei prezenți să trăiască patru zile și patru nopți de vis.

Evenimentul de la malul Mării Negre va avea loc între 6-9 iulie 2023, iar cei interesați sunt invitați să-și achiziționeze abonamentele de intrare de pe site-ul oficial: neversea.com. Biletele pot fi cumpărate integral sau în rate prin intermediul aplicației Extasy. Organizatorii au lansat și pachete pentru grupuri, iar pentru tinerii sub 21 de ani există o campanie specială numită UNDER21, care oferă abonamente la un preț avantajos.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004915 (s)