News Flash:

Iese din scenă după 50 de ani

Aerosmith pregătește turneul de adio „Peace Out”

2 Mai 2023
517 Vizualizari | 0 Comentarii


Trupa americană Aerosmith, una dintre cele mai cunoscute și respectate formații de muzică rock, va încheia o carieră de peste 50 de ani printr-un turneu de adio în America de Nord, ce va include 40 de concerte. În pofida faptului că toboșarul Joey Kramer nu va putea participa din cauza problemelor de sănătate, toți ceilalți membrii ai trupei, cu vârste de peste 70 de ani, vor fi prezenți. 

Într-un videoclip care anunța turneul, în care apar și câțiva prieteni celebri ai formației, cum ar fi Sir Ringo Starr, Dolly Parton și Eminem, membrii Aerosmith au promis că publicul va avea parte de cel mai bun spectacol din viața lor. Turneul va începe în septembrie 2023 în Philadelphia și se va încheia în ianuarie 2024 în Montreal, cu un concert special de Anul Nou în orașul natal al trupei, Boston. Chitaristul Joe Perry, în vârstă de 72 de ani, a declarat pentru Associated Press că era timpul să încheie această carieră lungă și remarcabilă.

„Este un fel de şansă de a sărbători cei 50 de ani de când suntem aici. Nu ştii niciodată cât timp va mai fi toată lumea sănătoasă pentru a face asta.

A trecut ceva timp de când nu am mai făcut un turneu adevărat. Am făcut acel turneu în Vegas, care a fost grozav. A fost distractiv, dar (suntem) cam nerăbdători să ne întoarcem pe drumuri”, a transmis el, conform news.ro.

Steven Tyler, în vârstă de 75 de ani, a făcut o declarație pentru AP, afirmând: „Deschidem cutia Pandorei pentru ultima oară pentru a le prezenta fanilor noştri turneul Peace Out. Fiţi acolo sau fiţi atenţi, deoarece scoatem toate jucăriile din pod. Pregătiţi-vă”.

Aerosmith s-a înființat în Boston, Massachusetts în 1970 și a devenit una dintre cele mai de succes trupe rock din lume, vânzând peste 150 de milioane de discuri la nivel global și câștigând patru premii Grammy. În anul 2001, trupa a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame, fiind în același an și invitată să cânte la spectacolul din pauza Super Bowl. Aerosmith este compusă din Steven Tyler (voce, chitară), Joe Perry (chitară), Tom Hamilton (bas), Joey Kramer (baterie) și Brad Whitford (chitară).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006802 (s)