News Flash:

Ramona Olaru, surprinsa de paparazzi alaturi de noul iubit. ”Nu ma mai lasa sa urc pe mese”

20 Octombrie 2021
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru de la Neatza nu duce deloc lipsa de propuneri din partea barbatilor. In timp ce unii au plecat din viata ei fara sa mai priveasca inapoi, altii ar face orice sa o cucereasca. Se pare ca actualul ei iubit a facut-o sa isi piarda mintile si deja i-a impus cateva reguli despre care chiar asistenta a vorbit la Neatza.

Ramona Olaru nu are deloc gusturi rele! Dupa ce a tatonat mai bine terenul, a decis ca rolul de iubit i s-ar potrivi foarte bine lui Catalin Cazacu. Cei doi se cunoscut din anturaje comune, iar acum au decis sa vada cum le merge in ipostaza de iubiti. Ramona Olarul a postat pe Instagram mai multe filmulete in care era la pranz cu Cazacu, dar nimeni nu s-a gandit ca sunt deja impreuna.

Ramona de la Neatza si Cazacu au avut si un proiect comun, tot pe Antena 1. La ”Splash! Vedete la apa” cei doi au avut ocazia sa se cunoasca mult mai bine. Ramona Olaru s-a iubit inainte cu fondatorul proiectului Noaptea Tarziu, Cuza. cei doi au avut o relatie intensa, dar lucrurile nu au functionat pentru mult timp. Cuza a spus in podcast la Tibulca ca va fi mereu prieten cu Ramona, mai ales ca au proiecte comune.

Catalin Cazacu este campion la motociclism,  iar in urma cu 8 ani a devenit campion la Romanian Superbike. Catalin are in palmares 8 victorii din 8 posibile si este campion la Romanian Superbike, clasa Superbike Challenge. Cazacu a cochetat de foarte multe ori cu televiziunea. Daca acum a fost doar concurent in proiectul de la Antena 1, inainte a avut o emisiune la Kanal D pe care o prezenta alaturi de Victor Slav si de Bursucu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005079 (s)