News Flash:

Raed Arafat: Convingeti ministrul Educatiei sa termine cu prostia ca pentru a preda trebuie sa ai doctorat

27 Aprilie 2018
833 Vizualizari | 0 Comentarii
raed arafat3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a facut apel la medici sa ceara ministrului Educatiei sa elimine interdictia de a preda pentru persoanele care nu au doctorat, spunand ca a lansat aceasta provocare si spera ca cineva sa transmita mesajul.
Raed Arafat a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la Gala elitelor medicale transilvane, ca el nu are doctorat si a cerut sa fie lasat sa faca ceea ce a facut pana acum, respectiv sa predea.

”Este momentul sa recunoastem aspectele care trebuie sa fie de calitate si aspectele care sunt impuse si nu reprezinta calitatea. Convingeti ministrul Educatiei sa termine cu prostia ca pentru a preda trebuie sa ai doctorat. Eu sunt fara doctorat si am multe de transmis si sunt pus in situatia fie sa fac o prostie de doctorat, numai sa am doctorat, fie ma lasa sa fac ce am facut tot timpul inainte sa faca aceasta prostie ca trebuie sa ai doctorat. Nu trebuie sa ai doctorat ca sa predai. Sunt multi oameni care nu au si pot sa transmita mult generatiilor care urmeaza. Si trebuie sa ne uitam la calitate, nu la hartie si la prostia pe care au impus-o unii fara absolut niciun motiv Sper ca Clujul, care este un centru universitar de elita, sa fie cel care merge la ministrul Educatiei si sa-i spuna ca cel putin in medicina sa scoata prostia asta. Este o provocare pe care o pun pe masa si sper candva sa vad pe cineva sa o faca”, a spus Arafat.

Raed Arafat a primit, joi, in cadrul Gala elitelor medicale transilvane, premiul de excelenta pentru contributia la dezvoltarea sistemului sanitar romanesc.


ministrului educatiei raed arafat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005884 (s)