News Flash:

O noua crima socanta zguduie Romania! O adolescenta de 16 ani a fost ucisa cu 13 lovituri de cutit de un tanar fotograf, de doar 16 ani. Motivul crimei este uluitor

26 Aprilie 2018
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
eleva

Adolescenta de 18 ani care a fost gasita miercuri seara fara suflare dupa ce fusese injunghiata si abandonata pe un camp a fost identificata de politisti, un tanar de 16 ani, prietenul acesteia, fiind retinut. Tanara a fost ucisa cu peste 30 de lovituri de cutit in urma unei crize de gelozie.
Anchetatorii care au declansat miercuri seara cercetarile in cazul crimei de la Botosani, au reusit sa identifice in cursul noptii tanara gasita injunghiata, dar si pe presupusul criminal.

“Cadavrul fetei a fost identificat, fiind vorba despre o tanara de 18 ani. De asemenea, a fost identificat si retinut si agresorul, fiind vorba despre un tanar de 16 ani”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Botosani, Maria Carp.

Anchetatorii au descoperit ca tanara gasita moarta intr-o zona de agrement situata in apropiere de municipiul Botosani participase la o sedinta foto impreuna cu prietenul ei si, la un moment dat, intre cei doi a izbucnit un scandal pe fondul geloziei. Tanarul a scos un cutit pe care il avea asupra sa si a injunghiat-o pe prietena sa, fata fiind ucisa cu peste 30 de lovituri de cutit.
Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe langa Tribunalul Botoasni, procurorii urmand sa ceara joi arestarea preventiva a tanarului criminal.

 

Tanara care a fost gasita ieri dupa amiaza in paduricea din zona Pacea avea 18 ani si era eleva a Colegiului Economic Octav Onicescu.
Petronela Mihalachi era nascuta se pare la Stefanesti si invata la Botosani.

 

Nu se stie la acest moment care era legatura ei cu baiatul de 16 ani care i-a adus sfarsitul pe deal la Pacea. Ea a fost gasita de un barbat din Botosani care-si plimba labradorul prin zona. El a sunat la 112 dupa o examinare a fetei facuta de la distanta.

 

Era socat si spunea ca de cele mai multe ori, in datile in care isi plimba catelul vede adolescenti care frecventeaza zona. Si fete de cele mai multe ori dar care niciodata nu vin singure, ci insotite de baieti.

 

O unda de soc a strabatut si persoanele care au reprezentat institutiile statului in zona. Medicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta (SJA) nu au putut decat sa constate decesul. Si-au recuperat trusele si au coborat dealul incet. Nimeni nu scotea un sunet.

 

Printre copaci erau rasfirati cativa tineri. Nu se stie daca o cunosteau pe fata sau doar curiozitatea morbida ii determina sa urmareasca activitatea politistilor criminalisti.

 

Pentru ca in zona, a ajuns o armata de ofiteri ai Inspectoratului de Politie Judetean, coordonata de sefi care au inceput sa investigheze cu minutiozitate locul unde se afla fata.

 

Primul politist ajuns acolo era si el socat: ”Fata asta era extrem de frumoasa”, murmura el si se gandea la propriul copil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006716 (s)