News Flash:

PSD Timis trimite aproximativ 2.000 de membri imbracati in alb la mitingul de la Bucuresti

6 Iunie 2018
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
grindeanu miting psd timis 16 700x336

Aproximativ 2.000 de membri de partid, printre care consilieri locali, consilieri judeteni, parlamentari sau simpli social-democrati vor merge la mitingul organizat de PSD, la Bucuresti. Cu totii vor imbraca tricouri sau camasi albe, ”culoarea pacii”.
Secretarul executiv al PSD Timis, Adrian Negoita a declarat pentru News.ro ca aproximativ 2.000 de membri PSD Timis se vor deplasa la mitingul partidului, care se va organiza sambata la Bucuresti.

”Se va merge cu trenul, cu masini, cu avion, dar si cu autocare. Deocamdata nu am facut liste cu cei care vor merge cu autocarul si nu stim cate autocare vor fi, 15-20, vom vedea. Costul transportului va fi suportat de organizatia judeteana a PSD Timis”, a declarat Adrian Negoita.

Social-democratul spune ca pesedistii din Timis vor purta camasi sau tricouri albe si ca ora mitingului este una potrivita.

”Nu am primit directive, ci doar unele indicatii de organizare pentru un miting. Vom merge cu stegulete, pancarte, ca la orice miting. Si vom purta tricouri sau camasi albe pentru ca alb este culoarea pacii”, a declarat Negoita.

Intrebat daca ar trebui suspendat presedintele Klaus Iohannis, daca nu o schimba din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintele interimar al PSD Timis, Calin Dobra a declarat ca ”o discutie despre acest subiect poate avea loc doar in Comitetul Executiv National al PSD”.


psd timis bucuresti avion autocare adrian negoita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006993 (s)