News Flash:

Prostituata din cauza careia au fost ucisi 3 oameni, a marturisit tot

14 Iunie 2015
1470 Vizualizari | 0 Comentarii
cisterna
Politistii au reusit s-o identifice pe femeia despre care martorii spuneau ca e prostituata si care se afla in cabina camionului cand soferul a intrat pe sensul opus. La audieri, ea a declarat ca soferul a luat-o la ocazie si a vrut s-o dezbrace. Ea nu a fost de acord si in timp ce se certau, omul n-a mai vazut pe unde merge si a spulberat celelalte masini. Imediat dupa tragedie, femeia a fugit, pentru ca, spune ea, nu voia ca familia ei sa afle de incident.

Camerele de supraveghere surprind autocisterna intrand intr-o curba cu putin timp inainte de accident. Barbatul a declarat ca era singur in masina, iar franele cisternei ar fi cedat din senin. Insa cele sase camere de supraveghere ale Politiei Locale din Ramnicu Valcea il contrazic. Anchetatorii au studiat imaginile si au stabilit ca nu era singur. Mai mult, au identificat si locul de unde a luat-o pe femeie.

"Din cate stiu eu, zona frecventata de prostituate. Iata, se vede el cu camasa albastra, cu mana pe geam si ea in bluza verde, cu mana pe cotiera.", a declaratMarian Bulgaru, sef serviciu dispecerat Politia Locala Ramnicu Valcea.

Cert este ca, la un moment dat, soferul ocupat cu femeia nu a mai stapanit volanul si a intrat pe contrasens, unde a spuberat trei autoturisme. Trei oameni au murit si patru au fost raniti.

La audieri, spun surse din ancheta, femeia a declarat ca barbatul incerca sa o dezbrace cand s-a produs accidentul. Apoi, ar fi recunoscut ca practica, ocazional, prostitutia, chiar daca mai lucreaza si la o pensiune din zona. Dar a fugit imediat de la locul accidentului pentru ca, mama a cinci copii, nu ar vrea ca familia ei sa stie cu ce se ocupa. In zona unde a urcat in TIR exista mai multe fete care isi racoleaza clientii dintre soferi.

Joi, la manastirea Cozia a fost inmormantata una dintre victimele accidentului - o tanara de 31 de ani. Femeia, kinetoterapeut la Spitalul Judetean Valcea, a lasat in urma doi copii, unul de 2 ani, celalalt de 7 ani. S-a stins chiar in bratele colegilor ei.

Soferul cisternei, de loc din Bihor, este acuzat de ucidere si vatamare corporala din culpa.

Barbatul, cu o experienta de 15 ani ca sofer pe camioane de mare tonaj, nu ar fi avut voie sa ia pe nimeni in masina, pentru ca efectua un transport special: abia descarcase din cisterna, la Oltchim, substante periculoase.

autocisterna accident anchetatorii prostituate marian bulgaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006398 (s)