News Flash:

Razie de amploare pe strazile Timisoarei

12 Iunie 2015
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Actiune de amploare, joi seara, in Timisoara. Mai multe echipaje de la Rutiera si inspectori RAR au impanzit principalele artere din oras pentru a-i prinde pe motociclistii care nu respecta legea. In doar cateva ore, oamenii legii au impartit mai multe amenzi si au ridicat taloane. Unul dintre motociclistii opriti in trafic a reusit sa fuga de politisti.
Razia a avut loc timp de mai multe ore pe principalele artere din Timisoara. Pe bulevardul Take Ionescu, dupa ce politistii au oprit un grup de motociclisti, unul dintre ei a intors brusc pe contrasens si a reusit sa fuga. Oamenii legi i-au luat numarul si incearca sa dea de el, scrie tion.ro.
Si pe Calea Buziasului, politistii au intampinat probleme. Un barbat de 38 de ani, oprit in trafic conducand o motocicleta neinmatriculata si cu numere false, a incercat sa-i convinga pe politisti ca, de fapt, el mergea pe langa autovehicul. Totusi, barbatul s-a ales cu dosar penal, mai ales ca acesta nu avea nici permis de conducere.
In cateva ore, oamenii legii au oprit zeci de motociclisti in trafic, au impartit mai multe amenzi si au ridicat taloane, dupa ce inspectorii RAR au realizat inspectii tehnice si au descoperit mai multe motociclete cu tobe de esapament sparte.
Va reamintim ca doar in aceasta saptamana au avut loc doua accidente in care au fost implicati motociclisti. In noaptea de luni spre marti, doua persoane au murit si o alta a fost grav ranita dupa ce un motociclist a lovit o femeie care se afla pe mijlocul carosabilului, la iesire din Sag. Si in centrul Timisoarei o tanara a fost ranita dupa ce motocicleta pe care se afla a fost lovita de un sofer.

inspectori rar razia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006820 (s)