News Flash:

Promisiuni pentru 2015: Un spital nou in Timisoara

27 Decembrie 2014
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu a facut o promisiune mare Spitalului Municipal din Timisoara, si anume construirea unui nou corp de cladire chiar in curtea institutiei.
Edilul a spus ca primaria isi va asuma constructia, dar spera ca pe parcurs sa se alature si Guvernul, indiferent  cine il va gestiona din punct de vede politic, pentru ca investitiile in unitatile spitalicesti sunt foarte mari, mai ales ca echipamentele medicale sunt costisitoare.

Mai multi biciclisti din Timisoara au ajuns la spital dupa ce au fost loviti de masina
 
„Speram ca pe parcurs sa ni se alature si Guvernul pentru ca investitiile in spitale sunt foarte mari. Cladirea o putem face noi, dar dotarea este foarte scumpa si nu ne-o putem permite”, a precizat Robu.
Amintim, ca acum, cand si Spitalul de Copii „Louis Turcanu” este in constructie, iar sursa de finanatare nu este cearta, se anunta si initierea unor demersuri pentru construirea unui nou corp cu demisol, parter si etaje la noile Clinici. In acest sens, in joc sunt sume enorme daca vor trebui sa fie suportate doar de municipalitate.
 „Dotarea tehnica este incomparabil mai buna la Spitalul Municipal. Spatiile sunt intr-o stare mai buna, dar se impun si interventii radicale. In acest perimetru specialistii vor trebui sa gaseasca solutii pentru construirea unui corp cu demisol, parter si doua sau poate chiar trei etaje…Noi acum dam drumul la studiul de fezabilitate, iar cand avem proiectul tehnic, vom organiza licitatia pentru executia lucrarii ”, a declarat Nicolae Robu.
Totodata, primarul a mai spus ca in 2015 se vor face modernizari si la Sectia de Primiri Urgente a Spitalului, care necesita o grupare a activitatii, unitatea medicala functionand la ora actuala in 10 locatii din tot orasul.

nicolae robu robu primarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006733 (s)