News Flash:

Cadouri pentru copiii sarmani ai Timisoarei, de Craciun

26 Decembrie 2014
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
Bucuria Craciunului a venit si in „casele” copiilor abandonati, ori cei cu situatie materiala precara. Au vazut si ei si stie oricine – Mos Craciun nu lipseste niciodata! La finalul campaniei caritabile Daruieste Bucuria Craciunului, un proiect al agentiei de publicitate Atu Advertising din Timisoara, aproape 90 de copii cu situatie familiala si financiara precare au primit cadouri si ajutoare in bani. Numarul beneficiarilor campaniei este de trei ori mai mare decat au planificat organizatorii la inceput, cand au propus comunitatii sa ofere sprijin copiilor abandonati de la Orfelinatul “Fratii Onisim” din Timisoara. Datorita numarului mare de persoane care au raspuns apelului de implicare lansat in mass-media, au fost incluse in campanie si organizatiile Asociatia Crestina For Help, Centrul de Zi pentru Copii Antimis, Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara, precum si trei familii cu 2, 3 si 6 copii care au primit cadouri sau ajutoare constand in alimente si bani.
“Ne-am propus in cadrul agentiei sa ne folosim experienta profesionala si pentru o cauza caritabil. Iar datorita partenerilor care s-au alaturat campaniei, rezultatele au fost nesperat de bune. In 10 zile, am reusit sa mobilizam 84 de donatori care au cumparat cadouri pentru copii si care au donat aproximativ 3.000 de lei tot pentru cadouri sau pentru a fi cumparate alimente. Apreciem disponibilitatea comunitatii locale de a sprijini cauzele sociale, iar unul dintre motivele pentru care credem ca oamenii s-au implicat a fost increderea acestora ca donatiile lor au ajuns la beneficiari. Toate cadourile si banii au fost distribuite in totalitate spre copii”, a spus Nicoleta Tudor, coordonatorul campaniei.
Donatii in cadrul campaniei au facut si doua persoane de nationalitate romana din Spania, si o persoana din Bucuresti, scrie tion.ro.
Conform spuselor educatorilor din centrele care au fost implicate in campanie, copiii au fost foarte fericiti ca au primit “de la Mos Craciun” cadourile pe care si le-au dorit. Multi micuti au primit pentru prima data in viata un astfel de cadou, frumos ambalat si care le era destinat fiecaruia dintre ei. Bucuria copiilor la deschiderea cadourilor a generat emotii coplesitoare. 
Avand in vedere succesul campaniei Daruieste Bucuria Craciunului, inceputa ca un proiect pilot, agentia Atu Advertising intentioneaza sa o continue si in anii urmatori, pentru un numar mai mare de beneficiari.

bucuria craciunului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004752 (s)