News Flash:

PROGNOZA METEO pentru vineri

1 Octombrie 2015
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vineri, vremea va deveni predominant frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi in crestere fata de intervalul precedent, in toata tara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in prima parte a zilei in sud-est, iar vantul va sufla slab si moderat, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 22 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 0 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, unde se poate produce bruma, si 13 grade pe litoral. Dimineata si noaptea, izolat, in zonele joase va fi ceata.
LA BUCURESTI
Vremea va deveni predominant frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 9...10 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca, spre 7 grade.
LA MUNTE
Vremea va deveni predominant frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi in crestere fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, izolat, se va semnala ceata posibil asociata cu chiciura.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006968 (s)