News Flash:

Scandal la nunta! S-au imbatat bine, apoi s-au luat la bataie si si-au distrus masinile

30 Septembrie 2015
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
bataie la nunta
Circ in toata regula, duminica dimineata, in fata unui restaurant de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara. Jandarmii au intervenit dupa ce un scandal a izbucnit intre cinci tineri, invitati la o nunta.
Jandarmii au fost trimisi la solicitare in jurul orei cinci dimineata. Ajunsi la fata locului, au gasit un tanar care le-a povestit ca a fost invitat la nunta si, la iesirea din restaurant, a fost luat la bataie de alti patru invitati. Agresorii, spunea el, l-au taiat pe maini cu o sticla, l-au batut iar apoi i-au spart luneta de la masina, scrie tion.ro.
„La fata locului jandarmii au identificat persoana agresata care prezenta mai multe taieturi la o mana si un autoturism care avea luneta sparta. Cel agresat a spus ca fost lovit cu pumnii si cu picioarele, dar si taiat cu o sticla sparta de cei patru tineri pe care ii cunoaste si care au fugit pana la interventia jandarmilor, totul pornind de la o neintelegere mai veche. Dupa ce l-au batut, acestia i-au spart si luneta la autoturismul proprietate personala, cu care venise la nunta. In urma declaratiilor celor prezenti, agresorii au fost identificati ca fiind tineri cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani domiciliati in localitatile Rudna si Crai Nou din judetul Timis.
Jandarmii le-au intocmit agresorilor acte de constatare privind infractiunile de lovire, amenintare, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, care au fost predate organelor de urmarire penala in vederea continuarii cercetarilor”, povestesc jandarmii timisoreni.

agresorii judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004885 (s)