News Flash:

IMPORTANT! Zonele in care va fi oprita apa potabila, joi, 1 octombrie

1 Octombrie 2015
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
aoa rece 1
oi, 1 octombrie, intre orele 9 si 14, Aquatim intrerupe funizarea apei reci pe strazile Stejarul si prof. dr. Aurel Paunescu-Podeanu pentru legarea unor conducte noi de apa, la reteaua existenta, in cadrul programului de investitii al Primariei Timisoara pentru intregirea retelei de apa. 
 „La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zonele mentionate. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa”, spune dr. ing. Ilie Vlaicu, director general Aquatim.
Aquatim intrerupe funizarea apei reci in Hitias si Racovita
De asemenea, joi, 1 octombrie, intre orele 8:30 si 20, Aquatim intrerupe funizarea apei reci in Hitias si Racovita. In intervalul orar mentionat, Enel Distributie Banat va efectua lucrari de mentenanta la liniile electrice care necesita intreruperea furnizarii de energie la statia de tratare a apei din Hitias. La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zonele mentionate. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa, spune dr. ing. Ilie Vlaicu, director general.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005502 (s)