News Flash:

PROGNOZA METEO pentru vineri

20 August 2015
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1
Vineri, vremea va fi in continuare rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 8 si 16 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in sud-estul si sud-vestul teritoriului, precum si in zona Carpatilor Meridionali si Occidentali, unde cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30...35 l/mp. Ploile vor fi prezente si in restul zonelor, dar pe arii mai restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, in Dobrogea, Muntenia si la munte.
LA BUCURESTI:
Vineri, vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, mai ales in cursul zilei, cand si vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii 18 grade, iar cea minima va fi de 13...14 grade.
LA MUNTE:
Vremea va fi, vineri, rece si in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, local in Carpatii Occidentali si Meridionali si izolat in rest. Cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice nu vor prezenta variatii semnificative comparativ cu cele din ziua precedenta.
LA MARE:
Vremea se va mentine instabila, vineri, in prima parte a intervalului si racoroasa. Cerul va fi mai mult noros la inceput, apoi se va degaja treptat. Local vor fi averse si descarcari electrice. Cantitatile de precipitatii vor mai depasi 25 l/mp. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare ziua (rafale de 50-55 km/h), apoi va mai scadea in intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 23 de grade, iar cele minime intre 17 si 18 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007999 (s)