News Flash:

Prognoza meteo pentru sambata, 28 aprilie

28 Aprilie 2018
864 Vizualizari | 0 Comentarii
Meteo

Sambata, vremea va deveni deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii cu temperaturi maxime intre 21 si 30 de grade, exceptand zona litoralului unde valorile termice, 18...20 de grade, se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei. Dupa-amiaza si seara in jumatatea de vest a teritoriului vor fi innorari temporare, insa doar izolat vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va avea intensificari in sudul Banatului si pe crestele Carpatilor Meridionali, iar temporar si la cote mai reduse si in Moldova si Oltenia. Izolat vor fi conditii de ceata.

In regiunile intracarpatice, vremea se racoreste. Maximele ajung in jurul celor caracteristice perioadei, 23 de grade la amiaza la Timisoara, 22 la Arad, 20 la Oradea, Baia Mare, Cluj si Brasov si 18 la Miercurea Ciuc. Nu sunt asteptate ploi decat la munte, si acolo doar pe arii restrinse.

Scade putin temperatura si in sud dar si asa este tot foarte cald pentru aceasta data, 27 de grade maxima la Drobeta, Craiova si Rm Vilcea, 28 la Alexandria si Giurgiu, 26 la Ploiesti si 25 grade la Buzau. Pe arii restrinse vor fi averse si descararcari electrice. Vantul va avea unele intensificari ca de altfel in toata zona extracarpatica.

Si in Dobrogea vremea se raceste usor, 24 grade maxima la Tulcea si 23 la Constanta. Vor fi unele innorari si pe ici pe colo, averse poate se descarcari electrice.

In Moldova scade temperatura fata de ieri cu 4...5 grade. La amiaza vor fi valori termice in general intre 20 si 24 grade. Aspectul vremii este in general frumos doar vantul poate sa deranjeze putin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005597 (s)