News Flash:

Codrin Stefanescu: Iohannis este un presedinte intors cu cheita

27 Aprilie 2018
921 Vizualizari | 0 Comentarii
codrin stefaNESCU

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, ca cererea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la demisia premierului Viorica Dancila, in contextul in care sustine abuzurile ”Statului Paralel”, arata ca seful statului este ”intors cu cheita”.
”Iesirea nervoasa de astazi a presedintelui Klaus Iohannis, prin care a cerut public demisia prim-ministrului Viorica Dancila, este mai mult decat ciudata. Si asta pentru ca lasa impresia clara ca cineva ii ordona sa aiba astfel de reactii sau il butoneza sa faca astfel de declaratii. Pur si simplu. Daca aceasta este strategia de campanie electorala, construita in laboratoarele Cotroceniului, pe care o aplica in vederea obtinerii unui nou mandat la Cotroceni, atunci aceasta strategie este total lipsita de logica. Sa ceri demisia premierului, sa iti versi nervii pe PSD chiar de la tribuna oficiala a statului, sa creezi conflicte artificiale si sa te ceri singur mediator intr-o problema inventata, toate la un loc sunt miscari de o stupizenie rar intalnita. Dar in schimb, taci malc, te ascunzi si eviti intrebarile mass-media atunci cand vorbim despre abuzuri ale institutiilor de forta ale statului, despre protocoale secrete, in afara legii si neconstitutionale, despre sute de mii de mandate de ascultare pe siguranta nationala obtinute ilegal, despre incalcarea drepturilor si libertatilor cetatenesti si despre abuzuri unice in lumea civilizata infaptuite de ceea ce noi numim <Stat Paralel>. Si mai mult decat atat, chiar sustii la fiecare iesire publica abuzurile institutiilor de forta si te declari multumit de prestatia acestora”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

El a mai spus ca seful statului este ”un presedinte intors cu cheita”.

”In concluzie, atunci cand te faci ca nu vezi toate aceste nenorociri dezvaluite in ultimele luni si care au socat intreaga Romanie, dar in schimb te repezi asupra Guvernului, coalitiei de guvernare si asupra PSD, demonstreaza clar si fara echivoc ca esti pur si simplu un presedinte intors cu cheita. Si asta se vede deja cu ochiul liber”, a mai declarat Stefanescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005914 (s)