News Flash:

Prognoza meteo pentru 17 martie

17 Martie 2018
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
Lapovi i ninsoare n mai multe zone ale rii 700x450

Vremea este schimbatoare: soare si temperaturi ridicate in Bucuresti, cod galben de ploi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare si polei in alte regiuni din Romania.

Vremea 17 martie. Meteorologii au emis un cod galben de ploi insemnate cantitativ;

Zone afectate: Maramures, Crisana, Banat, vestul Transilvaniei, zona Carpatilor Occidentali;

Asadar, incepand din dupa-amiaza zilei de sambata, 17 martie, aria ploilor va cuprinde vestul si nord-vestul tarii, precum si zonele montane aferente si se vor cumula cantitati de apa local de peste 20…25 l/mp si izolat 40…50 l/mp. In a doua parte a noptii de sambata spre duminica, in nord-vestul tarii vor fi precipitatii mixte si conditii de polei. Vantul va sufla moderat, temporar cu intensificari in general de 50…55 km/h.

Vremea 17 martie, METEO ANM. Specialistii in vreme au mai emis un alt cod galben de precipitatii moderate cantitativ sub forma de lapovita si ninsoare, cu depunere de strat de zapada, intensificari ale vantului. Zone vizate: jumatatea de nord a Moldovei si zona Carpatilor Orientali;

In jumatatea de nord a Moldovei, precum si in zona Carpatilor Orientali vor fi precipitatii la inceput mixte, ce vor favoriza local depuneri de polei, apoi sub forma de ninsoare. Local se va depune strat de zapada. Vantul va prezenta intensificari, cu viteze de 50…55 km/h, iar la munte peste 70 km/h viscolind temporar ninsoarea.

Vremea Bucuresti, 17 martie 2018. Sambata, locuitorii Capitalei se vor bucura de o zi calduroasa, cu temperaturi cuprinse intre 19 si 2 grade Celsius. In noaptea de sambata spre duminica vremea se strica si in Bucuresti. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005946 (s)