News Flash:

Probleme mari pentru sotia lui Madalin Ionescu

22 Martie 2015
1756 Vizualizari | 0 Comentarii
Relatia dintre Madalin Ionescu si Cristina Siscanu a traversat o perioada de cumpana. 

"De cateva luni sunt intr-o perioada foarte grava. Cainii si Madalin imi sunt aproape, ma ajuta, dar in general nu vrei ca familia sa te vada asa. Era sa ne despartim. L-am rugat pe Madalin sa ma lase o saptamana singura, am vrut sa il crut sa ma lase singura sa nu imi vada suferinta. Am vrut sa plang si sa nu ma vada nimeni, a fost o situatie ciudata. 

In toamna, de ziua mea, am primit o veste nefericita legata de sanatate. Eu, de ziua mea, am facut o biopsie. Apoi am mai primit vesti care mi-au pus capac. Pana am primit rezultatul la biopsie, 2 saptamani am fost neom. Am anulat petrecerea de ziua mea. Am tot fost in pase proaste si acum resimt urmarile de la vesti. Nu stiu cum am trecut, a fost foarte greu.

L-am rugat pe Madalin sa plece de acasa o saptamana ca sa nu ma vada. Pe copii am putut sa ii pacalesc, ma durea sufletul cand vedeam ca si el sufera pentru mine. Nu am vrut sa il trag in situatia asta. Nu a fost o problema de cuplu. Ma simteam vinovata ca il vad extenuat, venea de la munca la 1 noaptea si ma vedea plansa toata. Stiu ca ma iubeste si suferea pentru mine. Am vrut sa ma tavalesc ore in sir pe jos, prin casa. O sa trec peste asta, sunt un om puternic", a marturisit Cristina pentru Teo Show, scrie WOWbiz.ro.

"A fost victima unor atacuri nefondate", a replicat Madalin Ionescu.

madalin biopsie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005919 (s)