News Flash:

Primarul Robu, despre terasele din Piata Victoriei: "Le vom aranja dupa un nou concept"

22 Martie 2015
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Nicolae Robu a explicat ca se va merge pe un nou concept de aranjare a teraselor in centrul orasului, astfel incat acestea sa nu mai obtureze vederea spre partea centrala a pietei, iar trecatorii sa poata admira florile. Practic se va circula pe de o parte si de cealalta a teraselor in Piata Victoriei.
„Cu terasele din centru mergem pe un nou concept… Acum se fac pregatirile. El este sugerat de o terasa pe care o puteti vedea acum amplasata in centru, fara copertina. Vom amplasa terasele astfel incat sa ramana spatiu de promenada atat pe partea dinspre cladiri, cat si pe partea dintre spatiile verzi. Vor fi in jurul copacilor. Nu simetric, dar in jurul lor. Am considerat ca este pacat sa nu fie vazut spatiul verde, care este superb, toate amenajarile acelea, toate aranjamentele florale sunt superbe, nu prea gasesti orase cu asa ceva si atunci e pacat sa nu se vada de terase. Si atunci am mers pe aceasta varianta. Nu stiu cate amplasamente vor fi, vor fi multe... Tot cam atatea ca anul trecut”, a declarat Robu. Amplasamentele disponibile urmeaza sa fie scoase la licitatie.
Daca pana acum au fost si terase in centru unde sfaraia carnea pe gratar, cu mici si fum, reprezentantii municipalitatii dau asigurari ca din acest an nu se vor mai permite astfel de lucruri in Piata Victoriei. Daca in Piata Unirii este... vedere spre santier, timisorenii se vor mai putea relaxa la terase pe strada Marasesti in centrul urbei.

piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006372 (s)