News Flash:

Probleme care fac sexul neplacut si cum scapi de ele

24 Ianuarie 2016
1569 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc
Libidoul poate scadea, nu te mai simti la fel de atrasa de partener ori pastilele pe care le iei pot face rau vietii tale sexuale, insa exista solutii.

Nu ai incredere in partener

Dupa ce ai fost tradata o data sau de mai multe ori de catre un partener, cu greu te deschizi in fata altuia nou. Dar ca experientele sexuale sa fie dintre cele mai bune, trebuie sa comunici sanatos cu iubitul tau, sa il lasi sa-ti castige increderea si tu sa stii ca te poti baza pe el. Daca intre voi este lipsa de incredere, nu veti ajunge sa aveti parte de relatii sexuale intense, sa simti legatura emotionala dintre voi. Totusi, nu ar trebui sa te fortezi sa te increzi in cineva, ci daca nu poti, atunci intuitia ta iti spune ceva si e cazul sa mergi mai departe.

Nu te masturbezi

Auto-satisfacerea este cea mai buna metoda sa-ti cunosti corpul, ca apoi sa-i poti spune si partenerului ce iti place si ce nu. Dar daca nu o faci, nu poti stii sigur ce te excita, asa ca vei gasi mai greu placere in sexul cu partenerul tau. E un gest intim si foarte sanatos.

Nu iti place cum arati

Daca te critici prea mult, cum ai vrea sa iti mai vina si cheful de sex? Daca el a ales sa fie intr-o relatie cu tine, cel mai probabil n-a facut-o doar pentru un lucru care il atrage, ci pentru tot "pachetul". El nu te vede asa cum te vezi tu, iar ca sa scapi de aceasta problema, putin cate putin, concentreaza-te mai mult la ceea ce simti, decat la ceea ce vezi. Stinge luminile sau inchide ochii si fii atenta la placerea pe care o simti.

Ai avut experiente neplacute in trecut

Poate ca el nu este primul tau partener sexual, dar daca nu ai avut si experiente bune pana acum, cu siguranta consideri ca sexul nu este pentru tine sau ca este ceva total neplacut. Totusi, fiecare barbat este diferit, iar cu ajutorul unui terapeut si a iubitului intelegator, poti incepe sa ai parte de experiente bune. Tu detii controlul asupra corpului tau.

Nu ai avut orgasm pana acum

Oricate experiente sexuale ai avut pana acum si totusi nu ai avut orgasm, incepi sa crezi ca nu este chiar atat de minunat pe cum se spune. Nu te lasa descurajata, ci invata sa te masturbezi si in timp iti vei cunoaste corpul atat de bine, incat vei putea ajunge acolo de fiecare data.

Nu te simti atrasa de partener

Aceasta este o problema serioasa intalnita in relatiile de cuplu. Multe femei se forteaza sa faca sex, chiar daca nu se simt atrase de parteneri - iar problema este la ei! Chiar daca el este cel mai dulce barbat din lume, daca nu te simti si atrasa fizic de el, atunci relatia voastra nu poate fi mai mult decat o prietenie.

Esti prea obosita

Este foarte important sa te odihnesti, atat pentru sanatate, cat si pentru viata ta sexuala. Insa sexul este important pentru legatura voastra amoroasa, asa ca din cand in cand este necesar sa faci efortul si sa intretii relatii intime cu partenerul tau. (sursa: unica.ro)

libidoul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008667 (s)