News Flash:

PRO TV deja cauta inlocuitori pentru Survivor. Ce vedete au primit oferte sa plece in Republica Dominicana

17 Ianuarie 2022
672 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Survivor a dat startul competitiei, dar se pare ca lucrurile nu decurg asa cum se asteptau producatorii. In nici o saptamana de la inceperea probelor, unii dintre concurenti sunt pe punctul de a fi inlocuiti.

Surprinzator, desi concursul a debutat deja, producatorul show-ului mai cauta o vedeta care sa faca deplasarea in Republica Dominicana. Nicoleta Luciu si Bianca Pasat, sotia lui Cornel Pasat, fosta gimnasta in lotul de la Deva, ar fi fost deja ofertate, doar ca se pare ca cele doua nu ar fi disponibile, intrucat au copii acasa, pe care nu ar dori sa-i lase singuri atata timp. Este foarte posibil ca cea inlocuita sa fie Otillia Bilionera, aceasta neprimind acordul medicului sa participle la prima proba, pe traseul jocului de recompensa, informeaza playtech.ro.

Daniel Pavel a ramas gazda show-ului si in acest sezon. “Aventura se intoarce, mai mare, mai grea si mai puternica! Sa inceapa Survivor Romania 2022!”,anunta Daniel Pavel inainte de primul joc din noul sezon.

Anul acesta, concurentii au o miza mult mai mare pentru care sa lupte. Marele premiu a ajuns de la 50.000 de euro la 100.000 de euro, iar fiecare participant este remunerat saptamanal. Cel care se va apropia cel mai mult de marea finala, va avea ocazia sa se intoarca in tara mai bogat cu nici mai mult, nici mai putin de 20.000 de euro, adica un sfert in marele premiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004897 (s)