News Flash:

Primaria Municipiului Timisoara a invitat organizatiile studentesti din Timisoara la o discutie formala referitoare la viata studentilor

21 Iunie 2022
324 Vizualizari | 0 Comentarii
60f3509b bc7a 4a62 97b5 0d90a54bbacc

Intalnirea a avut loc joi, 16.06.2022, cu incepere de la ora 18:00, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timisoara, bulevardul C.D. Loga nr. 1, etajul 1. 

Primarul Dominic Fritz si aparatul tehnic al primariei au purtat un dialog viu si constructiv cu privire la relatia studentilor si a organizatiilor studentesti cu administratia publica locala, despre problemele care sunt importante pentru tinerii care studiaza in Timisoara, precum si alte teme solicitate de reprezentantii organizatiilor.

Reprezentantii studentilor au aratat un interes puternic pentru eveniment, prezentandu-se in numar mare, de aproximativ 40 de tineri, care au abordat diverse problematici cu care se confrunta si care tin de administratia publica. Printre temele abordate s-au numarat situatia colectarii deseurilor, siguranta publica, locurile de parcare si amenajarile urbane din zona Complexului Studentesc, alaturi de alte problematici, dar si solutii, legate de calitatea vietii in oras.

Intalnirea este prima de acest gen de la inceputul pandemiei de Covid-19, intentia fiind de a relua un dialog formal regulat si cu rezultate concrete, prin Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret. Dorinta Primariei Municipiului Timisoara este de a avea acest dialog constructiv la nivel extins cu reprezentantii studentilor si ai tinerilor din oras. Toate organizatiile si tinerii interesati sa participe la acest dialog ne pot transmite un email la adresa cartiere•primariatm.ro .

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005560 (s)