News Flash:

Prima reactie a lui Liviu Dragnea despre conflictul premier-ministrul de Interne

12 Ianuarie 2018
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri la Bacau ca spera ca Mihai Tudose sa ramana premier, raspunzand astfel unei intrebari legate de declaratiile din ultimele 24 de ore ale unor lideri social democrati care spun ca in CEx trebuie sa se discute inlaturarea lui Tudose.
"Eu inca sper ca Mihai Tudose sa ramana premier", a declarat vineri Liviu Dragnea, aflat la Bacau, raspunzand astfel unei intrebari legate de afirmatiile lui Catalin Radulescu privind posibila retragere a sustinerii acordata Executivului Tudose.

”Bravo, Carmen Dan, sah mat! Ca membru vechi, al partidului meu,PSD, solicit intrunirea de urgenta a CEX -ului, pentru a hotari , daca , dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose , mai sustinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , si daca dupa iesirile repetate in mass- media , contrare pozitiilor partidului , si insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi mentinuti in functie , acesti doi colegi , care nu au inteles nici in ultimul ceas , ca nu au ajuns prin niciun concurs in aceste functii , ci au fost pusi acolo de catre partid si ca sa realizeze programul partidului”, a scris, joi seara, deputatul PSD Catalin Radulescu pe Facebook.

Anterior si liderul PSD Vaslui a declarat, pentru MEDIAFAX, ca nu se poate pune continua in acest fel.
”Asemenea lucruri nu ar trebui sa se petreaca intr-un Guvern, dar din pacate au evoluat de asa natura incat ne aflam intr-o sarabanda a declaratiilor. O cunosc pe Carmen Dan, este un om onest, am ramas foarte surprins cand premierul, sub impulsul nervilor si al situatiei tensionate, a facut afirmatiile respective si i-a solicitat demisia. Demisia ministrului de Interne din cadrul unui Guvern acceptat de o majoritate covarsitoare a decidentilor din PSD nu cred ca se poate cere la nervi, necesita o discutie, un acord. Trebuie sa vedem daca cel caruia i se cere demisia a savarsit un act care trebuie sanctionat cu demisie. Din pacate, evolutia acestui conflict se indreapta spre un deznodamant nu chiar placut si daca va continua in acest fel, adica un ministru incearca sa ia masuri intr-un minister si premierul ii cere demisia, mai ramane ca CEX al PSD sa ii ceara demisia premierului. Ce alta cale mai poate fi urmata daca cea a dialogului constructiv nu este deschisa?”, a spus Dumitru Buzatu, pentru MEDIAFAX.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005430 (s)