News Flash:

Prima decizie luata de Gabi Firea dupa castigarea alegerilor

7 Iunie 2016
1432 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea
Gabi Firea a reusit sa castige alegerile locale si a fost desemnata prin votul bucurestenilor ca fiind noul Primar General al Capitalei.

Printre primele masuri pe care doreste sa le ia in calitate de Primar,Gabi Firea doreste incurajarea si sprijinirea amplasarii de centrale noi de producere a energiei termice in cogenerare de inalta eficienta.

Ea doreste sa implementeze acest sistem, mai ales in cartierele care se afla acum departe de sursele de productie, cartiere precumColentinaDoamna GhicaTitanPantelimon sau Aviatiei). Se spera ca in acest fel, energia termica furnizata va fi la parametri de calitate in mod continuu si la un cost mai mic, tarfiul final fiind scazut cu cel putin 50 de lei/Gcal.

Aceasta masura costa in jur de 350 de milioane de euro, dar ar duce la o economie anuala la bugetul Primariei de cel putin 40 de milioane de euro prin diminuarea pierderilor acoperite prin subventie.

Banii pentru acest proiect ar urma sa fie suportati de Primaria Generala, dar se incearca si atragerea de fonduri europene nerabursabile pentru acest lucru.

primar gabi firea sistem colentina doamna ghica titan pantelimon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009450 (s)