News Flash:

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat si isi reia activitatea la Cotroceni

27 Aprilie 2016
1615 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus johanis
Presedintele Klaus Iohannis a fost externat miercuri de la Spitalul Universitar de urgenta Carol Davila, unde a fost supus unei operatii la umarul drept, seful statului urmand sa isi reia activitatea la Palatul Cotroceni.
Presedintele urmeaza sa aiba miercuri o intalnire cu premierul Dacian Ciolos, programata initial pentru marti.
Unul dintre subiecte este propunerea premierului pentru Ministerul Fondurilor Europene, seful Executivului transmitand deja nominalizarea lui Cristian Ghinea. Acesta ar putea depune juramantul, in cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni, in cursul zilei de miercuri.
Presedintele Klaus Iohannis a fost internat marti la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si operat la nivelul umarului drept, potrivit Administratiei Prezidentiale. Interventia chirurgicala a decurs in conditii optime, cu respectarea tuturor procedurilor.
Ulterior, Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, prin care anunta ca se simte bine dupa operatie si ca miercuri isi va relua activitatea la Palatul Cotroceni. "Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici si multumesc intregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”.
Presedintele nu si-a delegat atributiile pe perioada operatiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005277 (s)