News Flash:

De ce tin ascuns medicii faptul ca bolile de inima se trateaza cu o cura puternica cu vitamina C? Ce spune un medic celebru

27 Aprilie 2016
373392 Vizualizari | 0 Comentarii
boli de inima
Fara operatii pe cord si tratamente cu medicamente costisitoare, cu efecte secundare devastatoare in plan organic. Dar procedeul de vindecare a bolilor cardiovasculare cu vitamina C nu este agreat de institutiile medicale si de industria farmaceutica, care castiga miliarde de dolari din operatii si din medicamentele ce se folosesc in terapii alopate pentru diverse bolii cardiace.
O echipa de cercetatori canadieni, condusa de dr. G. C. Willis, a descoperit ca bolile de inima sunt provocate de forme ascunse de scorbut cronic si se pot vindeca cu doze mari de vitamina C.
Descoperirea cercetatorilor canadieni a fost confirmata la sfarsitul anilor ’80 de catre doctorul Linus Pauling, laureat al premiului Nobel, cel mai renumit om de stiinta al vremii sale. Terapia conceputa de dr. Pauling include vitamina C, cu adaos de lizina (aminoacid cu calitati nutritive, existent in majoritatea proteinelor vegetale si animale) si functioneaza ireprosabil, vindecand boli ale inimii despre care se credea ca erau incurabile, scrie adrianbilanici.ro.
Prin terapia dr. Pauling se inregistreaza adevarate miracole ale vindecarii afectiunilor coronare.
Potrivit statisticii realizata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), in fiecare an se inregistreaza peste 55 milioane decese cauzate de boli cardiovasculare. In acest sens, institutiile medicale si industria medicamentelor si-au dat mana pentru imputinarea discreta a populatiei planetei noastre. A se consulta si articole aparute in JP, intitulate Chimistul Shane Ellison: “Se pare ca toate medicamentele sunt farbricate pentru a reduce populatia”;
Medicamentul care vindeca definitiv nu este rentabil – potrivit declaratiei savantului Richard J. Roberts, laureat al premiului Nobel pentru medicina; Dr. Leonard Coldwell: Cancerul poate fi videcat in cateva saptamani.
Daca luam in calcul statistica realizata de OMS privitoare la decesele anuale provocate de boli coronariene, de la descoperirea facuta in anii ’50 de cercetatorii canadieni au murit miliarde de pamanteni de boli cardiovasculare, ce puteau fi vindecate cu vitamina C, de a caror experienta profesionala ar fi putut benefica omenirea.
Decesele in urma bolilor de inima, cauzate de scorbutul cronic, ar putea fi evitate prin simpla cura cu vitamina C.
Ceea ce se ascunde pacientilor este faptul ca operatiile pe cord deschis esueaza in proportie 40-50% dintre cazuri, intrucat boala reapare imediat dupa operatie. Rezolvarea sigura si eficienta a celor mai cunoscute boli ale inimii, consta in administrarea zilnica a unei doze de 6.000 – 10.000 mg vitamina C.
Se stia demult ca deficienta vitaminei C in organism slabeste arterele umane prin formarea placilor de aterom (infiltrare a peretilor aortei si a unor artere cu o substanta grasa), care impiedica circulatia sanguina. Dr. Pauling si echipa sa au constatat ca in urma depunerii placilor de aterom in interiorul arterelor, are loc deseori o ruptura a unei artere slabite si rezulta cheaguri de sange, ce duc la atac de cord sau infarct.
Scorbutul cronic, responsabil cu bolile cardiace, a fost confirmat si prin cardio-retinometrie si a fost vindecat prin doze zilnice de vitamina C, de catre dr. Sidney Bush, din Marea Britanie. Dr. Sidney Bush a observat ca placile de aterom se reduc si dispar in urma unor doze zilnice de pana la 10.000 mg vitamina C. Pe baza acestor observatii, a elaborat o noua metoda de diagnosticare a bolilor coronare, denumita cardio-retinometrie. 
„Vascularizarea pericorneala demonstreaza ca toti oamenii sunt la un moment dat afectati de scorbut, majoritatea suferind de aceasta afectiune aproape tot timpul. Forma subclinica cronica, necunoscuta pe scara larga, poate fi diagnosticata si vindecata de optometristri, folosind imaginile arteriale retinale electronice secventiale si cantitati variabile de vitamina C, asociata cu unele elemente nutritive” – subliniat dr. Sidney Bush. (Sursa: Nexus new times magazine – science & alternative news).
Operatiile pe cord deschis pot fi inlocuite cu o terapie cu vitamina C, fara consecinte traumatice si risc de deces al pacientilor.
Prin contributia unor cercetatori de avangarda in domeniul medical, a fost deschisa o cale sigura si eficienta ca bolile de inima sa fie vindecate prin mijloacele medicinii alternative, fara operatii care sa puna viata pacientilor in pericol si fara tratamente costisitoare cu medicamente de sinteza, care au efecte secundare distrugatoare asupra organelor din corpul uman.
In concluzie, pentru a tine departe de noi bolile cardiovasculare, aste indicat sa consumam zilnic fructe citrice, bogate in vitamina C.
Medicamente pentru uzul populatiei
Conform unei statistici interne, in Romania se vand in proportie de circa 60% medicamente contrafacute, avand substanta activa doar cel mult 1%, restul fiind surogat toxic pentru sanatatea omului. In paralel, in farmacii sunt puse in vanzare si medicamente interzise de Uniunea Europeana din cauza ca sunt cancerigene, cu potential letal. De ce parlamentarii romani nu iau masuri corespunzatoare pentru oprirea acestui flagel?

vitamina c
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006252 (s)