News Flash:

Presedintele CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, ridicat si dus cu mandat la DNA

10 Februarie 2015
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost ridicat marti si dus de anchetatori la DNA, dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, intr-un dosar in care este suspectat de complicitate la abuz in serviciu, potrivit unor surse judiciare. Silvian Ciuperca a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca nu are nicio legatura cu dosarul in care a fost adus cu mandat si a adaugat ca poate fi verificata declaratia sa de avere, pentru a se vedea daca s-a imbogatit de pe urma functiei publice.
Silvian Ciuperca (PSD) a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 10.20, fiind insotit de politisti, care au pus in executare mandatul de aducere emis de procurori pe numele presedintelui Consiliului Judetean Ialomita.
Intrebat daca se teme ca va fi retinut, Silvian Ciuperca a spus ca nu are legatura cu dosarul in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie.
Silvian Ciuperca le-a mai spus jurnalistilor sa ii verifice declaratia de avere, pentru a vedea daca este unul dintre acei politicieni care s-au imbogatit de pe urma functiei publice.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Silvian Ciuperca (PSD) este suspectat de fapte de complicitate la abuz in serviciu si folosirea influentei pentru a fi acordate contracte de consultanta pentru SC Consult Invest.
Sursele citate au precizat ca a fost emis un mandat de aducere la DNA si pe numele lui Cezar Gheorghe Valcan, directorul executiv al Directiei de Achizitii si Patrimoniu din Consiliul Judetean (CJ) Ialomita, in acelasi dosar.
La sfarsitul lunii octombrie 2014, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au facut perchezitii la sediile Consiliului Judetean Ialomita, Spitalului Judetean Ialomita si Agentiei de Dezvoltare Sud-Muntenia, in ancheta fiind vizat si Silvian Ciuperca. Tot atunci au fost facute perchezitii in Bucuresti si judetele Ialomita si Calarasi, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane. Mediafax.ro

dna silvian ciuperca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006127 (s)