News Flash:

Accident provocat de un sofer beat si fara permis pe Calea Lugojului

9 Februarie 2015
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Un tanar de 20 de ani a pornit intr-o cursa nebuna pe strazile din Timisoara, duminica dimineata, chiar daca bause cateva pahare si nici macar nu avea permis de conducere. Intreaga aventura s-a terminat cu el la spital, dupa ce a intrat cu masina in sensul giratoriu de pe Calea Lugojului.
Tanarul de 20 de ani le-a povestit celor ajunsi la fata locului ca a decis sa plece la plimbare cu masina surorii sale, un Audi, fara ca ea sa stie, chiar daca nu are permis de conducere si mai si consumase cateva pahare de alcool. Soferul a povestit ca a iesit din oras pe Calea Lugojului, iar apoi s-a intors. La un moment dat, inainte de sensul giratoriu de langa localitatea Ghiroda, a pierdut controlul volanului si a intrat direct in sens. Soferul a recunoscut ca avea aproximativ 180 de kilometri la ora inainte de accident si nu a mai reusit sa reduca viteza, scrie tion.ro.
In urma impactului, conducatorul auto a fost ranit, iar un echipaj de la ambulanta l-a transportat de urgenta la spital. Acolo, politistii l-au pus sa sufle in etilotest, care a aratat o valoare de 0,74 mg/l in aerul pur expirat.
Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele tanarului pentru conducere sub influenta alcoolului si pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara permis.

calea lugojului tanarul localitatea ghiroda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004387 (s)