News Flash:

Udrea, despre Oreste Teodorescu: "Mi-a adus doua dosare, unul cu o solicitare financiara"

8 Februarie 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatul Elena Udrea a sustinut sambata seara, intr-o emisiune a B1TV, ca jurnalistul Oreste Teodorescu i-a adus doua dosare, dintre care unul era insotit de o "solicitare financiara", in document fiind implicat numele unei membre a Senatului.
"Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre ce se intampla in trustul Intact. Niste bani care ajungeau la niste jurnalisti. Apoi dansul mi-a adus si un alt dosar cu solicitarea financiara", a spus Udrea, citata de gandul.info.
"Solicitarea financiara" ar fi fost, potrivit acesteia, cea inscrisa pe biletelul galben care insotea un al doilea dosar in care era implicat numele unei senatoare: 10.000 de euro. „Eu asa l-am primit cu tot cu biletelul galben. Am patru martori la mine la birou care pot spune cum au decurs discutiile cu domnul Oreste”, a spus Udrea, argumentand ca refuzul sau ar fi determinat reactiile publice ale jurnalistului, critice la adresa sa, noteaza gandul.info.
Intrebata ce a facut cu documentele, Udrea a raspuns ca i le-a inmanat lui Traian Basescu. "I le-am dat presedintelui care, din cate stiu, le-a dat la DNA".
Intr-o interventie la RTV, Oreste Teodorescu a replicat ca scrisul de pe biletelul prezentat de Elena Udrea nu ii apartine si ca o va actiona in judecata, adaugand ca documentele din dosar contineau informatii publice.
Anterior, Udrea facuse publice numele unor politicieni si persoane din presa care i-ar fi cerut sume de bani, respectiv: Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea (PSD) si Oreste Teodorescu.

oreste teodorescu solicitare financiara domnul oreste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007691 (s)