News Flash:

Premierul Tudose, ANUNT DE ULTIMA ORA despre SUPRAACCIZA la carburanti

25 August 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose
Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, dupa sedinta CExN al PSD, ca supraacciza la carburanti se va implementa din toamna, in prezent fiind duse negocieri cu producatorii din domeniu, reiterand posibilitatea ca, daca preturile la pompa vor creste, Guvernul sa decida majorarea revedentelor.
”Supraaciza la carburanti va fi o decizie implementata in toamna aceasta, dar inca se negociaza cu producatorii. (...) Atunci cand ea a fost scoasa, odata cu celebra taxa de stalp, la pompa nu s-a vazut nicio imbunatatire, iar atunci a fost scoasa pentru a usura povara fiscala pe cetateni si daca tot nu s-a usurat, sa o punem la loc, ca macar din banii aia facem un spital. Nu am scos-o ca sa se imbogateasca distribuitorii”, a declarat premierul Mihai Tudose.
El a mai spus ca daca preturile vor creste la pompa, redeventele vor fi majorate, afirmand ca acest lucru se poate intampla dupa ce vede ”comportamentul celor din piata”.
Mihai Tudose a mai spus ca se fac simulari privind reintroducerea supraaccizei, afirmand ca acestea ar putea fi finalizate in aproximativ o saptamana.

supraacciza implementa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004354 (s)