News Flash:

Prefectura Timis face un apel populaţiei să se înscrie la vaccinare

9 Martie 2021
723 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccinare

Prefectura Timiş anunţă că se pot face programări pentru vaccinare cu serul Astra Zeneca, ca urmare a eliminării restricţiei de vâţrstă. Sunt 14.494 de doze în centrele de vaccinare din judeţul Timiş.

 A fost nevoie de intervenţia premierului Florin Cîţu pentru a se afla că în centrele de vaccinare din judeţul Timş sunt aproape 20 de mii de doze nefolosite. Tot premierul a anunţat că, în zonele carantinate, precum Timişoara, în curând se pot înscrie pentru vaccinare şi persoanele din etapa a treia. Totodată Guvernul a dispus eliminarea restricţiei potrivit căreia persoanele trecute de 55 de ani nu se puteau vaccina cu Astra Zeneca. Drept urmare, Prefectura Timiş a făcut un apel pentru ca populaţia să se înscrie pe platforma de vaccinare

“Cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, pe platforma electronică se pot realiza programări pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, ca urmare a eliminării restricției de vârstă. Vaccinul se adresează persoanelor cu vârste de peste 18 de ani care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice și persoanele cu dizabilități. Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro”, a transmis Prefectura Timiş.

Locurile libere sunt după cum urmează:

Timişoara Centrul ISHO – 3.217

Timişoara Clădirea STPT – 5.351

Lugoj – 1.803

Moşniţa Nouă – 882

Giroc – 1.970

Şag – 1.050

Jimbolia – 1.103.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006032 (s)